Καλά νέα για την Ντάγκεναμ
Η διοίκηση της Ντάγκεναμ κατάφερε να κρατήσει τους Σκοτ Ντόου και Ντάνι Γκριν αφού ανανέωσε την συνεργασία μαζί τους μέχρι το 2013 ενώ απέκτησε και τον Ντουράν Ρέινολντς από την Σάουθεντ.
Η διοίκηση της Ντάγκεναμ κατάφερε να κρατήσει τους Σκοτ Ντόου και Ντάνι Γκριν αφού ανανέωσε την συνεργασία μαζί τους μέχρι το 2013 ενώ απέκτησε και τον Ντουράν Ρέινολντς από την Σάουθεντ.
Ο προπονητής της Κάρντιφ Ντέιβ Τζόουνς θεώρησε «βλακώδη» την κίνηση του επιθετικού της ομάδας του, Μάικλ Τσόπρα να εκδηλώσει την αγανάκτηση του για την κρίση που περνάει ο σύλλογος.
Σύμφωνα με τον Πάουλο Σόουζα ο Ντι Τζέϊ Κάμπελ έχει μέλλον στη Λέστερ και είναι αποφασισμένος να κάνει ότι μπορεί προκειμένου να τον κρατήσει στο“Walkers Stadium”.
Η άδεια του Χαβιέ Μαστσεράνο έληξε σήμερα και ο Αργεντινός μέσος πήγε στην πρωινή προπόνηση της Λίβερπουλ όπου και είχε την πρώτη συνάντηση με τον νέο προπονητή των «κόκκινων», Ρόι Χότζον.
Τον θαυμασμό του για τον Μάριο Μπαλοτέλι δεν τον έκρυψε ποτέ. Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι ήταν εξάλλου αυτός που τον εμπιστεύτηκε πρώτος τον καιρό που ήταν ακόμα προπονητής της Ίντερ οπότε το ενδιαφέρον του τεχνικού της Μάντσεστερ Σίτι για τον Ιταλό επιθετικό δεν προξενεί έκπληξη.
Ο προπονητής της Κρίσταλ Πάλας, Τζορτζ Μπέρλεϊ θέλει να δώσει…αέρα Πρέμιερ Λιγκ στην ομάδα του αφού προσπαθεί να αποκτήσει δανεικούς τον Νιλ Ρέιντζερ της Νιούκαστλ και τον Ραίαν Μακ Γκίβερν της Μάντσεστερ Σίτι.
Η απόκτηση του Ραούλ Γκονζάλες δεν ήταν ανάμεσα στους στόχους που είχε θέσει στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου ο Χάρι Ρέντναπ που αποκάλυψε πως έχει βρει τους τρεις παίκτες που θέλει να πάρει στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» για να ενισχύσει την Τότεναμ ενόψει της δύσκολης φετινής σεζόν.
H Nιουκάστλ θέλει να κάνει την έκπληξη και να αποκτήσει ως δανεικό τον Χατέμ Μπεν Αρφά της Μαρσέιγ. Η διοίκηση του συλλόγου της βόρειας Αγγλίας είχε αποσυρθεί από την διεκδίκηση του διεθνή Γάλλου επιτελικού μέσου αφού τα οκτώ εκατομμύρια λίρες που ζητούσε η πρωταθλήτρια Γαλλίας ήταν απαγορευτικό ποσό για την νεοφώτιστη της Πρέμιερ Λιγκ.
Την επιστροφή του Τζέιμς Μίλνερ στις προπονήσεις περίμενε εναγωνίως ο Μάρτιν Ο’ Νιλ για να συζητήσουν σχετικά με το μέλλον του διεθνή αμυντικού μέσου. Η ώρα ήρθε λοιπόν αφού η άδεια του… φευγάτου μέσου έληξε και ο τεχνικός των «Villans» θα κάνει προσπάθεια να του αλλάξει γνώμη και να τον κρατήσει στην Άστον Βίλα.
Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι είναι σε θέση ισχύος στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι και όπως αποκάλυψε στον αγγλικό Τύπο θα κινηθεί για τον Φερνάντο Τόρες εφόσον αυτός είναι διαθέσιμος. Τόνισε όμως πως δεν πρόκειται να μπει σε διαδικασία πλειστηριασμού ούτε για τον Ισπανό επιθετικό ούτε για τον Τζέιμς Μίλνερ.