Γκάγκο θέλει ο Ουγιέ
Κρούση στη Ρεάλ Μαδρίτης για τον Φερνάντο Γκάγκο ετοιμάζεται να κάνει ο Ζεράρ Ουγιέ σύμφωνα με την AS, αφού θέλει να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της Άστον Βίλα.
Κρούση στη Ρεάλ Μαδρίτης για τον Φερνάντο Γκάγκο ετοιμάζεται να κάνει ο Ζεράρ Ουγιέ σύμφωνα με την AS, αφού θέλει να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της Άστον Βίλα.
Υπομονή συνέστησε στον κόσμο της Λίβερπουλ ο Ντιρκ Κάουτ μετά τον ισόπαλο αγώνα με την Σάντερλαντ. Υπομονή για τα γκολ του Φερνάντο Τόρες που θα έρθουν και την απόδοση της ομάδας που θα ανέβει.
Τροφή στα σενάρια που θέλουν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τον έχει στην μεταγραφική της λίστα, έδωσε ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ με δηλώσεις του στη Daily Star Sunday. Ο Ολλανδός μέσος τόνισε ότι σε περίπτωση που αποφασίσει να πάει στην Αγγλία, τότε η μοναδική υποψήφια ομάδα για αυτόν είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Κάποια περίεργα σχόλια που ακούει τα τελευταία χρόνια ο Στιβ Μπρους για το μέγεθος του κεφαλιού του, τον κάνουν να σκέφτεται μήπως υπάρχει μία… έστω κάποια πιθανότητα, να έχει αλήθεια μεγάλο κεφάλι.
Την δική τους «μάχη» δίνουν στο «Μολινό» Γουλβς και Αστον Βίλα στο ντεμπούτο του Ουγιέ σε αγώνα πρωταθλήματος με τους «βίλατζερς», ενώ η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί με τον αγώνα Νιούκαστλ - Στόουκ στο "Σεντ Τζέιμς Παρκ".
Τη νίκη που θα την φέρει στο -1 από την κορυφή θέλει η Γιουνάιτεντ κόντρα στη γειτόνισσα Μπόλτον. Το σύντομο ταξίδι στο Ρίμποκ δεν τρομάζει την ομάδα του Φέργκιουσον που έχει ηττηθεί μόνο σε ένα από τα 11 παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ στην έδρα των Γουόντερερς.
Μπορεί η Σάντερλαντ να κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Λίβερπουλ, όμως στο περιθώριο του ματς ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Στιβ Μπρους, δεν παρέλειψε να ασκήσει δριμεία κριτική στον προκάτοχο του Ρόι Χότζον στον πάγκο των 'κόκκινων', Ράφα Μπενίτεθ.
Μπορεί η Μάντσεστερ Σίτι να κατάφερε να επικρατήσει της Τσέλσι και να πάρει τρεις πολύτιμους βαθμούς στο πρωτάθλημα, σπάζοντας παράλληλα το απόλυτο των αντιπάλων τους, όμως ο Ρομπέρτο Μαντσίνι παραμένει προσγειωμένος και βλέπει την Τσέλσι να παραμένει το πρώτο φαβορί για τον τίτλο.
Ο Χάρι Ρέντναπ δεν θα μπορούσε να είναι ευχαριστημένος από την ήττα της Τότεναμ στην έδρα της Γουέστ Χαμ, ωστόσο κατανόησε ότι οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ανάγκη την νίκη και τους αξίζουν συγχαρητήρια που τα κατάφεραν.
Ιδιαίτερα ικανοποιημένος με τη νίκη της Γουέστ Χαμ επί της Τότεναμ ήταν ο Άβρααμ Γκραντ μιλώντας στο Sky Sports μετά τη λήξη του αγώνα, όμως τόνισε ότι υπάρχουν ακόμη μεγάλα περιθώρια βελτίωσης.