Μπάτζετ 120 εκ ευρώ!
Αλλάζει πολιτική η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού σύμφωνα με τη «Sun» δόθηκε το πράσινο φως στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να διαθέσει μέχρι 120 εκ ευρώ συνολικά στις δύο επόμενες μεταγραφικές περιόδους.
Αλλάζει πολιτική η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού σύμφωνα με τη «Sun» δόθηκε το πράσινο φως στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να διαθέσει μέχρι 120 εκ ευρώ συνολικά στις δύο επόμενες μεταγραφικές περιόδους.
Την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την ηγεσία της αγγλικής ομοσπονδίας έκανε γνωστή ο Ρότζερ Μπέρντεν. Ο άνθρωπος που αντικατέστησε τον λόρδο Τρίσμαν στην κεφαλή της FA τόνισε πως δεν επιθυμεί να μονιμοποιηθεί στο πόστο εκφράζοντας τις αμφιβολίες του για την αξιοπιστία της FIFA μετά την παταγώδη αποτυχία της αγγλικής υποψηφιότητας στην προσπάθεια ανάληψης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.
Μπορεί ο Ντιντιέ Ντρογκμπά να έχει επιστρέψει σε αγωνιστική δράση μετά την ελονοσία που τον ταλαιπωρούσε όμως αυτό δεν σημαίνει ότι είναι απολύτως καλά. Ο Ιβοριανός επιθετικός τονίζει ότι το σώμα του είναι ακόμη σε διαδικασία ανάρρωσης και θα είναι απόλυτα έτοιμος σε καλή φυσική κατάσταση σε δύο εβδομάδες.
Ανακοινώθηκαν οι διακρίσεις του Νοεμβρίου στην Premier League με τον Όουεν Κόιλ να αναδεικνύεται προπονητής του μήνα και τον Γιόχαν Ελμάντερ ποδοσφαιριστής του μήνα. Η Μπόλτον ωφελήθηκε από τις υπηρεσίες και των δύο ανεβαίνοντας με ένα καλό σερί στην έκτη θέση της βαθμολογίας.
Με όλους σχεδόν τους αγώνες να έχουν αναβληθεί λόγω καιρικών φαινομένων τέσσερις ομάδες που δίνουν μάχη κοντά στην επικίνδυνη ζώνη έχουν την ευκαιρία να ξεφύγουν έστω και προσωρινά. Οι μόνες δύο αναμετρήσεις της κατηγορίας που θα διεξαχθούν είναι οι Νορθάμπτον – Στόκπορτ και Όξφορντ – Μπαρνέτ.
Τρεις αγώνες θα διεξαχθούν στο πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής της League One, αφού το χιόνι δεν επιτρέπει στις υπόλοιπες ομάδες να φορέσουν τα ποδοσφαιρικά τους. Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ πάντως έχει την ευκαιρία έστω και έτσι με νίκη στην έδρα της Σουίντον να περάσει δεύτερη, τρεις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μπράιτον.
Κρύο, χιόνι και αναβολές περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής της Championship αφού συνολικά θα διεξαχθούν εφτά αναμετρήσεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ΚΠΡ δεν θα αυξήσει κι άλλο τη διαφορά της στην κορυφή της βαθμολογίας γιατί ο δικός της αγώνας είναι ο ένας από τους πέντε που αναβλήθηκαν.
Με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πλέον να… σέρνει το χορό στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά η σημερινή της «μάχη» με τη Μπλάκπουλ να πέφτει «θύμα» της κακοκαιρίας, ανοίγει η αυλαία της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ξεχωρίζει το παιχνίδι της Τσέλσι με την Έβερτον, δύσκολη εξόρμηση της Τότεναμ στο «Σεντ Άντριους».
Ο τραυματισμός του Αλεξαντρ Χλεμπ θα τον κρατήσει τελικά τρεις εβδομάδες εκτός δράσης, όπως τόνισε ο τεχνικός της Μπέρμιγχαμ, Αλεξ ΜακΛις.
Στα πλάνα του Σαμ Αλαρντάις θα βρεθεί ξανά ο Μόρτεν Γκαμστ Πέντερσεν. Ο Νορβηγός εξτρέμ ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός από την αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα κόντρα στη Γουλβς.