Δεν χάνει την ελπίδα ο Πάουελ
Αρνείται να εγκαταλείψει την προσπάθεια για κατάκτηση μίας θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ ανόδου της Λιγκ 1, παρά την ήττα, 2-0, από τη Μίλτον Κέιν Ντονς, την Τρίτη, ο προπονητής της Τσάρλτον, Κρις Πάουελ.
Αρνείται να εγκαταλείψει την προσπάθεια για κατάκτηση μίας θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ ανόδου της Λιγκ 1, παρά την ήττα, 2-0, από τη Μίλτον Κέιν Ντονς, την Τρίτη, ο προπονητής της Τσάρλτον, Κρις Πάουελ.
Την άποψή του ότι έχει προσφέρει πολλά στη Λίβερπουλ και πως δικαιούται νέο συμβόλαιο στο «Άνφιλντ», εξέφρασε ο μέσος των «ρεντς», Λούκας Λέιβα.
Αποφασισμένη να δώσει «μάχη» για να αποσπάσει τα δικαιώματα του Λούκα Μόντριτς παρουσιάζει την Ίντερ η «Tuttosport». Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ιταλικού Μέσου, οι «νερατζούρι» έχουν τοποθετήσει ψηλά τη λίστα τους τον μεσοεπιθετικό της Τότεναμ και είναι έτοιμοι να καταθέσουν επίσημη πρόταση.
Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της Λίβερπουλ με την πορεία της υγείας του Άντι Κάρολ. Ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου των «κόκκινων», Πίτερ Μπρούκνερ παραδέχτηκε πως όσο περνούν οι μέρες, ο νεοαποκτηθείς επιθετικός θα δυναμώνει περισσότερο μέχρι να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα.
Μπορεί η Γουίγκαν να βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερσιπ, ωστόσο ο πρόεδρος της ομάδας, Ντέιβ Γουέλαν, εξέφρασε δημόσια την στήριξή του στον προπονητή Ρομπέρτο Μαρτίνες.
Με ποινή τουλάχιστον δύο αγωνιστικών κινδυνεύουν οι Αρσέν Βενγκέρ και Σαμίρ Νασρί, που κλήθηκαν σε απολογία από την πειθαρχική επιτροπή της UEFA(για τις 17 Μαρτίου), για τις δηλώσεις που έκαναν κατά του διαιτητή της χθεσινής αναμέτρησης Μπαρτσελόνα-Άρσεναλ, Μάσιμο Μπουσάκα.
Ένα παιχνίδι μακριά από τις 500 εμφανίσεις του με την Μπόλτον είναι ο Γιούσι Γιασκελάινεν. Ο Φινλανδός τερματοφύλακας βρίσκεται στους «Τρότερς» από το Νοέμβριο του1997, ενώ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας στις αρχές της σεζόν 1998-1999.
Εκτεθειμένος, χωρίς να το θέλει, βγήκε ο Ρίο Φέρντιναντ, λίγη ώρα μετά τα εγκωμιαστικά του σχόλια για τον Μάσιμο Μπουζάκα. Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χαρακτήρισε, μέσω Twitter, τον Ελβετό κορυφαίο διαιτητή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όμως αμέσως μετά την αποβολή του Φαν Πέρσι στην αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Μπαρτσελόνα, τα… γύρισε!
Με ειρωνικό τρόπο σχολίασε ο Τζακ Γουΐλσιρ τις υποδείξεις του διαιτητή, Μάσιμο Μπουζάκα, στην αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Μπαρτσελόνα για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.
Η «Under Armour» θα ντύνει στο εξής την Τότεναμ! Η αθλητική εταιρεία ήρθε σε συμφωνία με τα «σπιρούνια» για τα επόμενα πέντε χρόνια και θα αντικαταστήσει την Puma από τη σεζόν 2012-13.