Μαρβό: «Κλείνω στη Λίβερπουλ»
Πολλά ήταν τα σενάρια που ακούστηκαν τους τελευταίους μήνες, σύμφωνα με τα οποία ο αστέρας της Ρεν και της εθνικής Γαλλίας U21, Συλβάν Μαρβό θα μετακομίσει στο Λίβερπουλ για λογαριασμό των «κόκκινων».
Πολλά ήταν τα σενάρια που ακούστηκαν τους τελευταίους μήνες, σύμφωνα με τα οποία ο αστέρας της Ρεν και της εθνικής Γαλλίας U21, Συλβάν Μαρβό θα μετακομίσει στο Λίβερπουλ για λογαριασμό των «κόκκινων».
Για «ματιές» του Κάρλο Αντσελότι και της Τσέλσι στο βετεράνο μέσο της Μίλαν, Μάσιμο Αμπροσίνι κάνουν λόγο ιταλικά δημοσιεύματα.
Η Σίτι υποδέχεται τη φιλόδοξη Ρέντινγκ σε ένα παιχνίδι που δίνει το εισιτήριο για τους «4» του Κυπέλλου. Απογοήτευση από την ήττα και κούραση από το ταξίδι στην Ουκρανία για τους «πολίτες», χωρίς νέα προβλήματα για τη Ρέντινγκ, η οποία θα διεκδικήσει την έκπληξη.
Στο «Μπριτάνια» Στόουκ και Γουέστ Χαμ διεκδικούν το ένα εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας. Ο Σόρενσεν επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια για την ομάδα του Τόνι Πιούλις ενώ ο Ρόμπι Κιν είναι στην αποστολή αλλά αναμένεται να μείνει στον πάγκο από τον Άβρααμ Γκραντ.
Τις υπηρεσίες του Ρίο Φέρντιναντ θα στερηθεί ο Φάμπιο Καπέλο για το παιχνίδι με την Ουαλία για τα προκριματικά του Euro 2012, καθώς όπως δήλωσε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ο διεθνής αμυντικός είναι αδύνατο να αποθεραπευτεί έως τις 26 Μαρτίου.
Ο τελευταίος χρόνος του συμβολαίου του Ντέιβιντ Μπέκαμ με τους Γκάλαξι ξεκινά σε λίγες ημέρες και ο Άγγλος σταρ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για την επιστροφή του στο Νησί.
«Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του κρέμεται» λέει ο λαός και φαίνεται ότι στην Άρσεναλ το εφαρμόζουν κατά γράμμα. Η έλλειψη επιλογών για τη θέση κάτω από τα δοκάρια φέρνει στο προσκήνιο τη λύση του Γενς Λέμαν!
Η φετινή πορεία της Τότεναμ άνοιξε την όρεξη στον Πίτερ Κράουτς για την «πρωτοκαθεδρία» στο Βόρειο Λονδίνο. Ο 30χρονος επιθετικός εκφράζει τη βεβαιότητά του ότι σε μικρό χρονικό διάστημα οι «πετεινοί» θα είναι καλύτερη ομάδα από την Άρσεναλ.
Η εμφάνιση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η νίκη-πρόκριση επί της Άρσεναλ δεν θα μπορούσε να μην αφήσει ικανοποιημένους τους παίκτες των «κόκκινων διαβόλων». Ειδικά, μάλιστα, όσους διανύουν την τελευταία τους χρονιά και αυτά είναι τα τελευταία τους παιχνίδια, όπως ο Έντβιν Φαν ντερ Σαρ.
Η Άρσεναλ, μέσα σε δύο εβδομάδες κατάφερε και έχασε 3 από τους 4 στόχους που διεκδικούσε, μετά και τον αποκλεισμό της από τη συνέχεια του Κυπέλλου. Ο Αρσέν Βενγκέρ, ωστόσο, δηλώνει ικανοποιημένος και αισιόδοξος για τη συνέχεια.