Διαψεύδει για Κιν η Μπλάκμπερν
Καμία βάση δεν έχουν τα όσα λέγονται για την ανανέωση του συμβολαίου του Στιβ Κιν, με τη διοίκηση της Μπλάκμπερν να ξεκαθαρίζει ότι ο Σκωτσέζος τεχνικός δεν έχει υπογράψει ακόμη νέα συμφωνία, με το σύλλογο.
Καμία βάση δεν έχουν τα όσα λέγονται για την ανανέωση του συμβολαίου του Στιβ Κιν, με τη διοίκηση της Μπλάκμπερν να ξεκαθαρίζει ότι ο Σκωτσέζος τεχνικός δεν έχει υπογράψει ακόμη νέα συμφωνία, με το σύλλογο.
Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά από τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον έσπευσε να του «πλέξει» το εγκώμιο! Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, χαρακτηρίζοντάς τον «ποδοσφαιρικό του πατέρα»!
Σκέψεις αποχώρησης από το χώρο του ποδοσφαίρου περνούσαν από το μυαλό του Χαβιέ Ερνάντεζ πριν από τρία χρόνια! Ο Μεξικανός αστέρας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποστήριξε πως συχνά διερωτόταν αν πραγματικά έκανε αυτό για το οποίο τον προόριζε ο Θεός, αλλά πλέον αισθάνεται δικαιωμένος από την επιμονή του να πετύχει.
Η αγγλική πρωτεύουσα είναι η πόλη θα διοργανώσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου του 2017, όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Παρασκευής. Το Λονδίνο επελέγη αντί της Ντόχα από τη IAAF και έγινε έτσι η πρώτη βρετανική πόλη που θα φιλοξενήσει τη συγκεκριμένη διοργάνωση.
Ο Μασάακι Τομά γίνεται ο πρώτος ξένος διαιτητής σε αγώνα Κυπέλλου Αγγλίας! Ο Ιάπωνας ρέφερι γράφει ιστορία στο θεσμό, αφού ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της Μπρέντφορντ με τη Μπάσινγκστοουκ, το απόγευμα του Σαββάτου!
Στο προπονητικό κέντρο της Μπόρνμουθ βρίσκεται ο Τζέιμς Μπίτι, ο οποίος δοκιμάζεται από την ομάδα της League One και εφόσον ικανοποιήσει θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.
Ο Φρανκ Λάμπαρντ θα είναι ο άνθρωπος που θα φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού της εθνικής ομάδας της Αγγλίας στη φιλική αναμέτρηση με την Ισπανία, το Σάββατο στο «Γουέμπλεϊ». Αιτία είναι η παρουσία του Τζον Τέρι στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος του Νησιού, αφού στο κέντρο της άμυνας θα τοποθετηθεί ο Γιαγκέλκα.
Ο Γκάρι Νέβιλ έχει δηλώσει επανειλημμένα πως μισεί τη Λίβερπουλ και το αποδείκνυε κάθε φορά που την αντιμετώπιζε με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Ποιος όμως ήξερε ότι ο βετεράνος, πλέον, αμυντικός έχει ρίζες από το Μέρσεϊσαϊντ; Η αποκάλυψη ήρθε μέσω τηλεοπτικής εκπομπής, στην οποία ο Νέβιλ βίωσε έναν «κόκκινο» εφιάλτη!
Πρόθυμος να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην εθνική ομάδα της Αγγλίας, στο Σαββατιάτικο ματς με την Ισπανία στο «Γουέμπλεϊ», δηλώνει ο Φιλ Γιαγκέλκα. Ο αμυντικός της Έβερτον αποχώρησε από την προπόνηση της Πέμπτης με ενοχλήσεις στο δάχτυλο του ποδιού του, αλλά ενημέρωσε τον Καπέλο πως θα του χορηγηθεί ένεση έτσι ώστε να παίξει.
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και την ικανότητά του τεχνικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να εμπνέει τους παίκτες του, ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.