Ανυπομονεί για Φάμπρεγας ο Βίγια
Την επιθυμία του να γίνει συμπαίκτης με τον Σεσκ Φάμπρεγας και στη Μπαρτσελόνα, εκτός από την εθνική ομάδα της Ισπανίας, εξέφρασε για πολλοστή φορά ο Νταβίντ Βίγια!
Την επιθυμία του να γίνει συμπαίκτης με τον Σεσκ Φάμπρεγας και στη Μπαρτσελόνα, εκτός από την εθνική ομάδα της Ισπανίας, εξέφρασε για πολλοστή φορά ο Νταβίντ Βίγια!
Η εθνική ομάδα γυναικών της Αγγλίας αποχαιρέτησε το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο της Γερμανίας, φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Νησιού έπεσε «θύμα» της κατάρας των πέναλτι, γνωρίζοντας την ήττα με 4-3 από τη Γαλλία στη «ρώσικη ρουλέτα», όπου οδηγήθηκαν οι ομάδες μετά το ισόπαλο 1-1.
Λυπημένος για το γεγονός πως οι Μπράουν και Ο’Σέι δεν θα βρίσκονται πλέον μαζί του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δηλώνει ο Γουέιν Ρούνεϊ, ωστόσο, ο Άγγλος φορ ανυπομονεί να βρεθεί αντιμέτωπος με τους δύο καλούς του φίλους και πρώην συμπαίκτες τη νέα σεζόν, αφού αυτοί θα συνεχίσουν στη Σάντερλαντ.
Κατηγορηματική ήταν η διάψευση των Ινδών ιδιοκτητών της Μπλάκμπερν αναφορικά με τα σενάρια που ήθελαν τον σύλλογο να πωλείται εκ νέου το φετινό καλοκαίρι! Μάλιστα, τα αφεντικά του συλλόγου τόνισαν πως παραμένουν πιστοί και απόλυτα αφοσιωμένοι στην επίτευξη των στόχων της ομάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Περισσότερες από τέσσερις νέες αφίξεις ποδοσφαιριστών περιμένει στο «Liberty Stadium», ο Μπρένταν Ρότζερς! Ο προπονητής της Σουόνσι, έχοντας ήδη αποκτήσει τους Ντάνι Γκρέιαμ και Στίβεν Κάουλκερ, ζήτησε περαιτέρω ενίσχυση από τη διοίκηση του συλλόγου και βρίσκεται εν αναμονή νέων προσθηκών στο ρόστερ της ομάδας του.
Τη διατήρηση του Στιούαρτ Ντάουνινγκ στο ρόστερ της Άστον Βίλα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο συνιστά στη διοίκηση του συλλόγου, ο Στίλιαν Πετρόφ! Ο Βούλγαρος άσος των «χωριατών» υποστήριξε πως για να εμφανιστεί η ομάδα ανταγωνιστική τη νέα χρονιά, θα πρέπει να παραμείνουν στο «Βίλα Παρκ» όλες οι σημαντικές μονάδες.
Χωρίς τον Ντάρεν Φλέτσερ θα μεταβεί στην Αμερική για το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής της προετοιμασίας, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο διεθνής μέσος ταλαιπωρείται από ασθένεια κι ενώ οι πιθανότητες να προλάβει την πτήση για τις Η.Π.Α., ήταν αυξημένες, ο Σκοτσέζος άσος θα παραμείνει στην Αγγλία.
Το πλήρωμα του χρόνου για ακόμη έναν σημαντικό ποδοσφαιριστή έφτασε. Ο Σιλβίνιο, σε ηλικία 37 ετών, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση! Με σπουδαία καριέρα σε Άρσεναλ και Μπαρτσελόνα, ο ακραίος μπακ αντιλήφθηκε ότι τα πόδια του… δεν βαστούν άλλο!
Έχοντας επίγνωση του ενδιαφέροντος των Άρσεναλ και Έβερτον προς το πρόσωπό του, αλλά παράλληλα δηλώνοντας ευτυχισμένος στη Γουίγκαν, ο Χιούγκο Ρονταλέγκα παραμένει χαλαρός για το ποδοσφαιρικό του μέλλον.
Μια ανάσα από την απόκτηση του Άλεξ βρίσκεται η Μπάγερν Μονάχου! Σύμφωνα με πληροφορίες της «Equipe», οι Βαυαροί προτίθενται να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις της Τσέλσι (10εκατ. ευρώ) για την απόκτηση του Βραζιλιάνου αμυντικού, καταθέτοντας τις επόμενες ημέρες επίσημη πρόταση.