Ανυπομονεί για το πέμπτο ο Ρούνεϊ
Την επιθυμία του να στεφθεί και πάλι πρωταθλητής Αγγλίας με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εξέφρασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook ο Γουέιν Ρούνεϊ. Δείτε τι φωτογραφία που πόσταρε.
Την επιθυμία του να στεφθεί και πάλι πρωταθλητής Αγγλίας με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εξέφρασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook ο Γουέιν Ρούνεϊ. Δείτε τι φωτογραφία που πόσταρε.
Μπορεί ο Μπακαρί Σακό να μην βρίσκεται ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης, ο Ντιν Σόντερς ωστόσο αναμένεται να ρισκάρει και να τον χρησιμοποιήσει στην αναμέτρηση της Γουλβς με τη Μπέρνλι.
Πολύ κοντά στην επιστροφή του στη δράση βρίσκεται ο Αάρον Λένον, ο οποίος αναμένεται να μπει στην αποστολή της Τότεναμ, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Γουίγκαν το ερχόμενο Σάββατο (27/4).
Απογοήτευση επικρατεί στη Λίβερπουλ, μετά το άκουσμα της απόφασης της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, όσον αφορά στην ποινή του Λουίς Σουάρες. «Σοκαρισμένος τόσο ο παίκτης, όσο και ο σύλλογος» το χαρακτηριστικό σχόλιο εκ μέρους της διοίκησης των «κόκκινων».
Λουίς Σουάρες από …του χρόνου. Με ποινή 10 αγωνιστικών τιμώρησε η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία τον επιθετικό της Λίβερπουλ, για την κίνησή του να δαγκώσει τον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς την Κυριακή το απόγευμα. Βαρύ το κλίμα στην οικογένεια των «κόκκινων» για τον Ουρουγουανό άσο.
Ο… ένας τελικός μετά τον άλλον. Η Γουίγκαν, στις 11 Μαΐου αντιμετωπίζει τη Μάντσεστερ Σίτι με φόντο το Κύπελλο Αγγλίας και τρεις μέρες αργότερα, την Άρσεναλ στο εξ αναβολής πολύ κρίσιμο ματς για τη σωτηρία της. Ο Έμερσον Μπόις τόνισε πως δεδομένης της κατάστασης, ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στο «Γουέμπλεϊ», έχοντας το μυαλό τους στην προσπάθεια παραμονής…
Τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον Μάρκο Βεράτι να μετακομίζει από το Παρίσι στο Μάντσεστερ για λογαριασμό της Γιουνάιτεντ, έβαλε με δηλώσεις του ο ατζέντης του Ιταλού, Ντονάτο Ντι Κάμπλι.
Σίγουρος πως η Χαλ θα καταφέρει να πάρει τη νίκη κόντρα στη Μπάρνσλεϊ το ερχόμενο Σάββατο (27/4) και θα εξασφαλίσει την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ, εμφανίστηκε ο Στιβ Μπρους.
Αλλαγμένη σε μεγάλο βαθμό θα είναι η Ντέρμπι της νέας αγωνιστικής περιόδου, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας, Νάιτζελ Κλαφ.
Ακόμα ένας ποδοσφαιριστής που από την Αγγλία θα κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι για να συνεχίσει την καριέρα του στο MLS, αναμένεται να γίνει ο Κέβιν Ντέιβις. Ο αρχηγός της Μπόλτον, φαίνεται πως έχει ήδη αποφασίσει να φορέσει τη φανέλα της Τορόντο, αποκομίζοντας νέες ποδοσφαιρικές εμπειρίες.