Μηνύει την Κάρντιφ ο Τζόουνς
Μήνυση κατά της Κάρντιφ για μπόνους που φτάνουν στις 540.000 λίρες και το οποίο ποσό δεν έλαβε ποτέ, κατέθεσε ο πρώην προπονητής της ομάδας, Ντέιβ Τζόουνς.
Μήνυση κατά της Κάρντιφ για μπόνους που φτάνουν στις 540.000 λίρες και το οποίο ποσό δεν έλαβε ποτέ, κατέθεσε ο πρώην προπονητής της ομάδας, Ντέιβ Τζόουνς.
Τις σκέψεις του Ρομάν Αμπράμοβιτς για το «αύριο» της Τσέλσι, φανερώνει η «Daily Star». Στο μυαλό του Ρώσου μεγιστάνα, ο Νταβίντ Λουίζ αξίζει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στους «μπλε» του Λονδίνου, πράγμα που ενδεχομένως να σημαίνει ότι ο Τζον Τέρι… μετράει μέρες στο «Στάμφορντ Μπριτζ».
Στην ηλικία των 19 ετών, βλέπει πως όλοι έχουν υπερβολικές απαιτήσεις και περιμένουν από τον ίδιο να βοηθήσει σημαντικά τόσο την εθνική ομάδα της Αγγλίας, όσο και την Άρσεναλ. Ο Άλεξ Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν, ζήτησε κατανόηση και τόνισε πως: «είμαι ακόμα πολύ μικρός και μαθαίνω συνέχεια πράγματα για το ποδόσφαιρο».
Ο σοβαρός τραυματισμός του Τσάρλι Σέρινγχαμ που τον κράτησε εκτός αγωνιστικής δράσης για 18 μήνες ήταν η βασική αιτία για τη μη ανανέωση του συμβολαίου του με τη Μπόρνμουθ και ο γιός του Τέντι Σέρινγχαμ αναζητά αλλού την τύχη του.
Μια τρομερή μεταγραφή πήγε να κάνει η Τσέλσι το καλοκαίρι του 2006, αλλά ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι στάθηκε εμπόδιο! Ο Αντρέα Πίρλο, αποκάλυψε πως μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο εκείνης της χρονιάς, είχε συμφωνήσει με τους «μπλε» του Λονδίνου, προτού μεσολαβήσει ο ιδιοκτήτης των «ροσονέρι» και τον κρατήσει στην Ιταλία.
Τον Μόργκαν Σνάιντερλιν της Σαουθάμπτον «καλοβλέπει» η Άρσεναλ, με δημοσιεύματα να αναφέρουν πως οι «κανονιέρηδες» είναι έτοιμοι να διαθέσουν 10 εκ. λίρες για την απόκτησή του.
Ο Άλαν Πάρντιου, το είπε ξεκάθαρα. «Με τα λόγια, δεν κερδίζεις ματς» και στη λιτή τοποθέτησή του στην «Evening Chronicle», τόνισε ότι θα πρέπει στα αποδυτήρια της ομάδας να επανέλθει ενότητα και να παλέψουν όλοι με κοινό γνώμονα το καλό της Νιούκαστλ.
Κολακευμένος με το ενδιαφέρον της Μίντλεσμπρο δήλωσε ο μέσος της Λανς, Σαμπά Σο, τονίζοντας πως προτεραιότητά του αποτελεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία.
Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει πάρει την απόφασή του για την ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα από το φετινό καλοκαίρι. Αυτό εκμυστηρεύτηκε, μιλώντας στο «ITV» και αφήνοντας να εννοηθεί ότι το ραντεβού με τη διοίκηση της Ρεάλ στο φινάλε της σεζόν, θα γίνει απλά για να τους ανακοινώσει την επιλογή του.
Η έφεση της Σάντερλαντ για την αποβολή του Στεφάν Σεσενιό στο 70ο λεπτό της ήττας (6-1) από την Άστον Βίλα, βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης, στα γραφεία της FA.