Άμεσα «νυστέρι» για Τζέραρντ
Μέσα στην εβδομάδα θα χειρουργηθεί τελικά στον ώμο ο Στίβεν Τζέραρντ, χάνοντας τα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος της Λίβερπουλ.
Μέσα στην εβδομάδα θα χειρουργηθεί τελικά στον ώμο ο Στίβεν Τζέραρντ, χάνοντας τα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος της Λίβερπουλ.
Με τη φανέλα της Κρόουλι θα αγωνίζεται μέχρι το καλοκαίρι του 2015 ο αρχηγός της ομάδας, Τζος Σίμπσον.
Σε μέρος το οποίος γνωρίζει καλά θα επιστρέψει ο Αντρέ Βίλας – Μπόας, καθώς το παιχνίδι της Τότεναμ με την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» θα είναι το πρώτο του ως αντίπαλος –στο συγκεκριμένο γήπεδο- από την ώρα που έφυγε από τους «μπλε», αλλά δεν αισθάνεται καθόλου αγχωμένος όπως δήλωσε και ο ίδιος.
Τον Ζοσέ Μουρίνιο «φωτογράφισε» ως νέο προπονητή της Τσέλσι, ο νυν τεχνικός της, Ράφα Μπενίτεθ.
Παρά το γεγονός ότι η χρονιά για την Λίβερπουλ δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, ο αμυντικός των «κόκκινων», Τζέιμι Κάραγκερ θεωρεί πως πλέον η ομάδα έχει βρει τα «πατήματά» της και έτσι ο ίδιος θα μπορέσει να αποχωρήσει, δίχως άγχος για το μέλλον του συλλόγου.
Ο Άλαν Νιλ θα είναι ο νέος τεχνικός της Τορκί, με το σύλλογο της League Two να ανακοινώνει την πρόσληψή του το μεσημέρι της Τρίτης.
Έτοιμος να ρισκάρει ακόμα περισσότερο με τη συμμετοχή του ανέτοιμου Χατέμ Μπεν Αρφά στα επόμενα παιχνίδια της Νιούκαστλ, στην προσπάθεια που κάνει για να αποφύγει τον υποβιβασμό, εμφανίζεται ο τεχνικός της ομάδας, Άλαν Πάρντιου.
Για πρώτη φορά μετά από αρκετούς μήνες, η διοίκηση του Αμβούργου έκανε γνωστό πως ο Νοτιοκορεάτης μεσοεπιθετικός, Σον Χέουνγκ-Μινγκ θα είναι προς πώληση την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο, «ανοίγοντας» έτσι την όρεξη σε Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτησή του.
Δύο από τις τρεις αναμετρήσεις που συμπληρώνουν το πρόγραμμα της 33ης αγωνιστικής διεξάγονται το βράδυ της Τρίτη, με τη Μάντσεστερ Σίτι να υποδέχεται τη Γουέστ Μπρομ και –στο ματς που καίει- η Γουίγκαν να φιλοξενεί τη Σουόνσι. Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα. Σέντρα στις 21:45.
Από το σημερινό παιχνίδι κόντρα στη Γουέστ Μπρόμ για το πρωτάθλημα θα επιλεγούν σε μεγάλο βαθμό οι παίκτες που θα αγωνιστούν στον τελικό κυπέλλου του Σαββάτου με αντίπαλο τη Γουίγκαν, σύμφωνα με τον αμυντικό της Μάντσεστερ Σίτι, Πάμπλο Ζαμπαλέτα.