Πιστεύει σε Πέναντ ο Χιουζ
Σίγουρος ότι ο Ζερμέν Πέναντ μπορεί να εμφανιστεί αναγεννημένος την επόμενη σεζόν και να κάνει μία καινούρια αρχή με τη Στόουκ, εμφανίστηκε με δηλώσεις του στη «Daily Star», ο τεχνικός του συλλόγου, Μαρκ Χιουζ.
Σίγουρος ότι ο Ζερμέν Πέναντ μπορεί να εμφανιστεί αναγεννημένος την επόμενη σεζόν και να κάνει μία καινούρια αρχή με τη Στόουκ, εμφανίστηκε με δηλώσεις του στη «Daily Star», ο τεχνικός του συλλόγου, Μαρκ Χιουζ.
Έτοιμη να προσφέρει το ποσό των 6 εκ. λιρών για την απόκτηση του Τιν Γεντβάι, είναι η Άρσεναλ.
Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ανακοινώσει ο επιθετικός μέσος της Μάλαγα, Ίσκο, σε ποια ομάδα θα αγωνίζεται από τη νέα χρονιά. Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης θα περιμένουν με αγωνία στο ακουστικό τους την απάντηση του παίκτη.
Για την απόκτηση του Ζόζι Αλτιντορ θα κινηθεί η Σάντερλαντ σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου. Ο Πάολο Ντι Κάνιο ψάχνει έναν γκολτζή για την επιθετική γραμμή της ομάδας και ο Αμερικανός της Αλκμάαρ, φαίνεται να είναι ο κατάλληλος.
Αβέβαιο είναι το μέλλον του Πέπε Ρέινα στη Λίβερπουλ. Ο Ισπανός τερματοφύλακας δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνεχίσει σε άλλο σύλλογο την καριέρα του, παρά το γεγονός ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο για άλλα τρία χρόνια με τους «κόκκινους».
Τέλος στην ανομβρία της Έβερτον θέλει να βάλει ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ. Ο νέος τεχνικός της ομάδας, οριοθέτησε τους στόχους των «ζαχαρωτών» τονίζοντας ότι μια ομάδα σαν την Έβερτον πρέπει να έχει τους τίτλους στο DNA της.
Η Σαουθάμπτον τα βρήκε σε όλα με την Σέλτικ για την απόκτηση του Βίκτορ Γουανιάμα αφού οι Σκωτσέζοι αποδέχτηκαν το ποσό των 10 εκ. λιρών. Ο τελευταίος λόγος βέβαια ανήκει στον ποδοσφαιριστή αφού πλέον έχει να επιλέξει ανάμεσα στους «Αγιους» την Αρσεναλ, τη Λίβερπουλ και την Ίντερ.
Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Τιάγκο Αλκάνταρα. Η αγγλική ομάδα έχει συμφωνήσει με τον παίκτη, ο οποίος θα έχει ετήσιες απολαβές στα 5 εκ. λίρες.
Η απόκτηση του Γκονζάλο Ιγκουαϊν άνοιξε την όρεξη στον Αλισερ Ουσμάνοφ. Ο μεγαλομέτοχος της Άρσεναλ άναψε το πράσινο φως στον Αρσέν Βενγκέρ να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για την αγορά του Γουέιν Ρούνεϊ και μοναδικό εμπόδιο φαίνεται να είναι οι απαιτήσεις του Άγγλου για εβδομαδιαίες απολαβές ύψους 250,000 λιρών. Το ποσό αυτό, φέρεται να είναι διατεθειμένη πάντως να πληρώσει η Τσέλσι.
Έχει… μαλλιάσει η γλώσσα του να το λέει, αλλά ο Πέπε Ρέινα έκρινε σωστό να εκφράσει για ακόμα μια φορά την αφοσίωσή του στη Λίβερπουλ. Με τα σενάρια περί πιθανής αποχώρησής του από το «Άνφιλντ» να μη σταματούν, ο Ισπανός πορτιέρο δήλωσε πως εύχεται να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τους «κόκκινους».