Δεν θέλει Κροος ο Φαν Χάαλ
Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση της απασχόλησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Τόνι Κροος, αφού, ο Λουίς Φαν Χάαλ διεμήνυσε πως δεν θέλει τον παίκτη στο ρόστερ της ομάδας του.
Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση της απασχόλησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Τόνι Κροος, αφού, ο Λουίς Φαν Χάαλ διεμήνυσε πως δεν θέλει τον παίκτη στο ρόστερ της ομάδας του.
Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι θα πρέπει να θεωρείται ο Μπακαρί Σανιά, ο οποίος πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και συμφώνησε για την υπογραφή τριετούς συμβολαίου! Οι ανακοινώσεις μένουν για την ολοκλήρωση του «deal».
Μεγάλο ενδιαφέρον έχουν τα σχόλια του Πολ Σκόουλς στο προσωπικό του blog σχετικά με τον Γουέιν Ρούνεϊ, για τον οποίο ανέφερε ότι είναι πολύ πιθανό να αποσυρθεί πρόωρα από την ενεργό δράση, λόγω του μεγάλου αριθμού παιχνιδιών που έχει παίξει στην καριέρα του!
Καμία πρόθεση να βελτιώσει οικονομικά την πρόταση ανανέωσης που έχει καταθέσει η Μπάγερν Μονάχου στον Τόνι Κρόος, δεν έχει ο πρόεδρος των πρωταθλητών Γερμανίας, Καρλ Χόπφνερ, «φουντώνοντας» τα σενάρια που θέλουν τον 24χρονο κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Για πρώτη φορά μετά τη μεταγραφή του στην Βόλφσμπουργκ, ο Κέβιν Ντε Μπρούιν μίλησε για το πέρασμά του στην Τσέλσι, τονίζοντας πως ουδέποτε του δόθηκε μία ουσιαστική ευκαιρία στους «μπλε» για να αποδείξει τι αξίζει.
Την άποψη ότι η μικρή του θητεία στο τεχνικό τιμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τελείωσε την φετινή σεζόν εξέφρασε μέσω του προσωπικού του blog ο Πολ Σκόουλς, ο οποίος επεσήμανε πως δεν περιμένει να είναι στους «κόκκινους διαβόλους» την ερχόμενη σεζόν.
Το χτυποκάρδι των ανθρώπων της εθνικής Ολλανδίας, μετά το πρόβλημα τραυματισμού του Ρόμπιν Φαν Πέρσι, ευτυχώς πέρασε.
Σχεδόν... αδύνατη θεωρεί τη συνύπαρξή του με τον Πετρ Τσεχ στην Τσέλσι ο Τιμπό Κουρτουά, ο οποίος τόνισε πως κανένας από τους δύο δεν θα είναι χαρούμενος παίζοντας μόνο σε παιχνίδια Κυπέλλου και Λιγκ Καπ. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα οι εξελίξεις.
Να λυθεί η... παρεξήγηση ανάμεσα στον Γιάγια Τουρέ και τη Μάντσεστερ Σίτι, θα επιδιώξουν οι άνθρωποι του συλλόγου, με τον Διευθυντή Ποδοσφαίρου των «πολιτών», Τσίκι Μπεγκιριστάιν, να προγραμματίζει συνάντηση με τον Ιβοριανό μέσο.
Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι άνθρωποι της εθνικής Ολλανδίας μετά το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε την Τετάρτη ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι!