Και η Σαουθάμπτον για Γουίκαμ
Υπαρκτό φαίνεται πως είναι το ενδιαφέρον της Σαουθάμπτον για τον νεαρό στράικερ της Σάντερλαντ Κόνορ Γουίκαμ, ο οποίος προορίζεται για την αντικατάσταση του Ρίκι Λάμπερτ.
Υπαρκτό φαίνεται πως είναι το ενδιαφέρον της Σαουθάμπτον για τον νεαρό στράικερ της Σάντερλαντ Κόνορ Γουίκαμ, ο οποίος προορίζεται για την αντικατάσταση του Ρίκι Λάμπερτ.
«Καμπανάκι» στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτύπησε ο πρόεδρος της Γαλατασαράι, Γιουνάλ Αϊσάλ, ο οποίος τόνισε πως ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ μπορεί να αποκτηθεί από οποιαδήποτε ομάδα, αν αυτή καταβάλει τα 20 εκ. ευρώ που προβλέπει η ρήτρα του!
Ανατροπή δεδομένων με τον Πατρίς Εβρά! Οι τελευταίες πληροφορίες των αγγλικών Μέσων αναφέρουν ότι ο Γάλλος μπακ ζήτησε να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προφανώς για να συνεχίσει την καριέρα του στη Γιουβέντους.
Το ενδιαφέρον της για τους Γουιλφρίντ Μπονί και Μπεν Ντέιβις επανέφερε η Λίβερπουλ, μπαίνοντας «σφήνα» στην Τότεναμ, η οποία το… παλεύει εδώ και αρκετό καιρό με την περίπτωση των δύο παικτών της Σουόνσι.
Την εντός έδρας εμφάνιση που θα φορούν οι ποδοσφαιριστές της τη νέα σεζόν παρουσίασε η πρωταθλήτρια Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι. Το μπλε σκούρο κάνει την εμφάνισή του στη νέα φανέλα, συγκριτικά με πέρυσι.
Επίσημη πρόταση στον Νίκλας Μπέντνερ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Άρσεναλ, κατέθεσε η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του γερμανικού συλλόγου, Χέριμπερτ Μπρουτσχάγκεν.
Πρόταση 3 εκ. λιρών για την απόκτηση του Μικέλ Αρτέτα από την Άρσεναλ φέρεται να ετοιμάζει η Φιορεντίνα. Στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τους «κανονιέρηδες» μπαίνει ο Ισπανός.
Για τον Κολομβιανό τερματοφύλακα της Νις, Νταβίντ Οσπίνα, φέρεται να υπάρχει ενδιαφέρον από την Άρσεναλ, η οποία θέλει να αυξήσει τον ανταγωνισμό στη θέση κάτω από τα δοκάρια.
«Διακαή πόθο» της Ίντερ αποτελεί ο στράικερ της Μάντσεστερ Σίτι, Στέβαν Γιόβετιτς, με τους «νερατζούρι» να καταθέτουν, μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες, και τρίτη πρόταση για την απόκτησή του.
Παίκτης της Τότεναμ θα συνεχίσει να είναι για τα επόμενα πέντε χρόνια ο Ούγκο Γιορίς, ο οποίος μετά από συζητήσεις που είχε με τους Λονδρέζους, συμφώνησε για την ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το καλοκαίρι του 2019!