Δανεικός στην Μπόλτον ο ΜακΝότον
Με τη φανέλα της Μπόλτον θα αγωνίζεται και τη νέα περίοδο ο Κέβιν ΜακΝότον, ο οποίος επιστρέψει και πάλι ως δανεικός στο «Ρίμποκ».
Με τη φανέλα της Μπόλτον θα αγωνίζεται και τη νέα περίοδο ο Κέβιν ΜακΝότον, ο οποίος επιστρέψει και πάλι ως δανεικός στο «Ρίμποκ».
Επειτα από τρία χρόνια στην… ξενιτιά ο Μάικλ Μάνσιεν επιστρέψει στην Αγγλία, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.
Την ήττα με σκορ 2-1 από τη Μπρόντμπι υπέστη η Λίβερπουλ, στη Δανία, στο πρώτο φετινό φιλικό προετοιμασίας ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Τίμησε τον Ντάνιελ Άγκερ για την προσφορά του στο παρελθόν, η αντίπαλος των «κόκκινων».
Ο Νάτσο Σκόκο ετοιμάζει ήδη βαλίτσες για την Αργεντινή και αυτό που μέχρι τώρα δεν του επιτρέπει να μπει στο… αεροπλάνο είναι ένα ποσό της τάξης των 300.000 λιρών.
Να απομακρύνει τις ενδιαφερόμενες ομάδες, «δένοντας» για πολλά χρόνια τον Γιαν Βερτόνγχεν στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» προσπαθεί η διοίκηση της Τότεναμ. Σχεδόν έτοιμο το νέο συμβόλαιο που θα προσφέρουν τα «σπιρούνια» στον Βέλγο αμυντικό.
Εχουν κερδίσει τον ανταγωνισμό, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να προσθέσει έναν ακόμα ταλαντούχο νεαρό στο ρόστερ της, με τον Ογκο Ομπι να είναι έτοιμος να δοκιμαστεί από τους «κόκκινους διαβόλους».
Έχοντας ολοκληρώσει τις καλοκαιρινές του διακοπές, ο Αρσέν Βενγκέρ επέστρεψε σήμερα στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Άρσεναλ στο Λονδίνο, αλλά προς έκπληξη όλων και περισσότερο του Άαρον Ράμσεϊ που του έκανε και πλάκα, ήταν... κάτασπρος!
Νέο συμβόλαιο πολυετούς διάρκειας προσέφερε η διοίκηση της Γουέστ Χαμ στον κεντρικό αμυντικό Γουίνστον Ριντ.
Νέο συμβόλαιο με την Κάρντιφ, στην οποία θα παραμείνει τουλάχιστον μέχρι το 2017, υπέγραψε ο παλιότερος παίκτης της ομάδας που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο ρόστερ, Πίτερ Γουίτινγχαμ!
Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο Αλβάρο Νεγρέδο τόνισε ότι αισθάνεται καλά στη Σίτι από την πρώτη ημέρα που υπέγραψε στους «πολίτες», τονίζοντας ότι δεν θέλει να φύγει από το «Etihad».