Θέλει χρόνο ο Μάρκοβιτς
Λίγο περισσότερο χρόνο για να προσαρμοστεί καλύτερα στις απαιτήσεις της Λίβερπουλ και της Πρέμιερ Λιγκ ζήτησε από τους οπαδούς των «κόκκινων», ο Λάζαρ Μάρκοβιτς.
Λίγο περισσότερο χρόνο για να προσαρμοστεί καλύτερα στις απαιτήσεις της Λίβερπουλ και της Πρέμιερ Λιγκ ζήτησε από τους οπαδούς των «κόκκινων», ο Λάζαρ Μάρκοβιτς.
Υπέρ της απόφασης της Μπορούσια Ντόρτμουντ να κινηθεί για την απόκτηση του Σίντζι Καγκάβα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εμφανίστηκε ο πρώην τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων», Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.
Όπως ακριβώς τιμούσε τη φανέλα της, έτσι θέλει να υπηρετήσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και από την άκρη του πάγκου! Ο Ρίο Φέρντιναντ, μολονότι υποστήριξε ότι δεν θέλει να προτρέχει και να βάζει μακρινούς στόχους, δεν έκρυψε ότι θα ήθελε να βρεθεί στην τεχνική ηγεσία των «κόκκινων διαβόλων»!
Μέσα τις επόμενες 15 μέρες αναμένεται να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Λίβερπουλ ο Βίκτορ Βαλντές, ο οποίος αν τις περάσει με επιτυχία, θα αποκτηθεί από τους «κόκκινους»!
Τον τρόπο που βλέπει ο ίδιος τα πράγματα αναφορικά με το χρόνο συμμετοχής που παίρνει τόσο στη Μάντσεστερ Σίτι όσο και στην εθνική ομάδα της Αγγλίας φανέρωσε ο Τζέιμς Μίλνερ, με λόγια που ενδεχομένως να χαρακτηριστούν σαν «μπηχτές» προς τους συμπαίκτες του...
Παρά το γεγονός ότι από τον περασμένο Γενάρη θα μπορούσε να ανήκει στο δυναμικό της Φιορεντίνα, ο Γκρατσιάνο Πελέ εμφανίστηκε χαρούμενος που αγωνίζεται πλέον στη Σαουθάμπτον.
Πρόβλημα προέκυψε με τον Μεσούτ Εζίλ στην εθνική ομάδα της Γερμανίας, καθώς ο διεθνής άσος της Άρσεναλ παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στο γόνατο και θα βγάλει ακτινογραφίες προκειμένου να διαπιστωθεί το πρόβλημά του.
Τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να αρνείται να αγωνιστεί στη Σαουθάμπτον, σε περίπτωση που αυτή δεν έκανε αποδεχτή την πρόταση της Λίβερπουλ, έβαλε ο άσος των «κόκκινων», Άνταμ Λαλάνα.
Ασπίδα προστασίας στον Άλαν Πάρντιου, ύψωσε ο Ντάριλ Γιάνμαατ, τονίζοντας πως εκπροσωπεί όλους τους συμπαίκτες του όταν λέει πως οι «καρακάξες» θα συνεχίσουν να παλεύουν για τον προπονητή τους.
Προσπάθεια για την απόκτηση του Κεϊσούκε Χόντα από τη Μίλαν έκανε το περασμένο καλοκαίρι, σύμφωνα με την «Corriere dello Sport», μία ομάδα από την Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο τα 10 εκ. ευρώ που κατέθεσε, απορρίφθηκαν από τους «ροσονέρι».