Κορυφή στο… 90’ για Λούτον!
Με τον καλύτερο τρόπο εκμεταλλεύτηκε τις απώλειες βαθμών των Γουίκομ και Μπέρτον η Λούτον, η οποία επικράτησε 1-0 με γκολ στις καθυστερήσεις της Νορθάμπτον και πέρασε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της League Two!
Με τον καλύτερο τρόπο εκμεταλλεύτηκε τις απώλειες βαθμών των Γουίκομ και Μπέρτον η Λούτον, η οποία επικράτησε 1-0 με γκολ στις καθυστερήσεις της Νορθάμπτον και πέρασε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της League Two!
Κόντρα στη χειρότερη φετινή Λέστερ, η Σουόνσι έπαιξε όσο χρειάστηκε για να πάρει πανεύκολα τους τρεις βαθμούς με το τελικό 2-0 στο “Liberty Stadium” για την 9η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.
Με γκολ του Γουίμπρααμ στο 79ο λεπτό, η Μπρίστολ Σίτι κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπάρνσλεϊ και να παραμείνει αήττητη μετά και το πέρας της 15ης αγωνιστικής της League One.
Έπειτα από μόλις 32 μέρες στη δουλειά και έχοντας καθοδηγήσει τη Λιντς σε έξι παιχνίδια, ο Ντάρκο Μίλανιτς αποτελεί παρελθόν, με απόφαση του ιδιοκτήτη του συλλόγου, Μάσιμο Σελίνο!
Με το γκολ του Βιλφρέντ Μπονί στο 34ο λεπτό, η Σουόνσι προηγείται της πολύ φοβισμένης και συντηρητικής Λέστερ με σκορ 1-0 έπειτα από τα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα στο “Liberty Stadium”.
Ούτε στους χειρότερους εφιάλτες δεν περίμενε τέτοια οδυνηρή ήττα. Η Μπέρμιγχαμ «πλήρωσε» την αποβολή του Έντγκαρ στο 7’ και παραδόθηκε στις ορέξεις της Μπόρνμουθ, γνωρίζοντας την ανευ προηγουμένου συντριβή με σκορ 8-0 μπροστά στο κοινό της!
Ο Τζόντζο Σέλβεϊ επιστρέφει από τιμωρία και παίρνει φανέλα βασικού για τη Σουόνσι, με την οποία πραγματοποιεί και την πρώτη του εμφάνιση στο αρχικό σχήμα στην Πρέμιερ Λιγκ, ο Τζέφερσον Μοντέρο. Τέσσερις αλλαγές για τη Λέστερ από τον Σον Ντάικ, σε σχέση με το ματς κόντρα στη Νιούκαστλ.
Πρωταγωνιστής της Γουέστ Μπρομ για ακόμα μια φορά αναδείχθηκε ο Σάιντο Μπεραΐνο, σκοράροντας στις καθυστερήσεις από το σημείο του πέναλτι για να χαρίσει στην ομάδα του τον βαθμό της ισοπαλίας με το τελικό 2-2 απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας στο “Χόθορνς” για την 9η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.
Με τον Αλέξις Σάντσες να πετυχαίνει και τα δύο γκολ της αναμέτρησης και να φτάνει τα 8 στα 11 τελευταία ματς με την Άρσεναλ, οι «κανονιέρηδες» πέρασαν νικηφόρα από το «Στάδιο του Φωτός», επικρατώντας 2-0 της Σάντερλαντ για την 9η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Τραγικά τα λάθη των Μπράουν και Μανόνε στα γκολ των φιλοξενούμενων.
Αδύνατο να την κοντράρουν! Η Σαουθάμπτον συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ και μετά τη νέα νίκη της, αυτή τη φορά επί της Στόουκ με σκορ 1-0, ανέβηκε μόνη στη δεύτερη θέση, προσπερνώντας τη Μάντσεστερ Σίτι !