Επέστρεψε ο Ζιρού!
Να και ένα ευχάριστο νέο για την Άρσεναλ! Ο Ολιβιέ Ζιρού συμμετείχε για πρώτη φορά, μετά τα τέλη Αυγούστου, στις προπονήσεις της ομάδας και μετρά αντίστροφα από την επιστροφή του στους αγωνιστικές της υποχρεώσεις!
Να και ένα ευχάριστο νέο για την Άρσεναλ! Ο Ολιβιέ Ζιρού συμμετείχε για πρώτη φορά, μετά τα τέλη Αυγούστου, στις προπονήσεις της ομάδας και μετρά αντίστροφα από την επιστροφή του στους αγωνιστικές της υποχρεώσεις!
Τίτλοι τέλους στη συνεργασία της Γουίγκαν με τον Ούβε Ρόσλερ έπεσαν το απόγευμα της Πέμπτης.
Εκτός πλάνων του τεχνικού τιμ της εθνικής Ιρλανδίας για το αυριανό (14/11) παιχνίδι των προκριματικών του Euro 2016 με τη Σκωτία τέθηκε ο Τζέιμς ΜακΚάρθι.
Βαθιά το χέρι στην τσέπη θα πρέπει να βάλει η Γουέστ Χαμ εάν θέλει να αγοράσει τα δικαιώματα του Άλεξ Σονγκ από την Μπαρτσελόνα.
Σίγουρος για την αγωνιστική ανάκαμψη της Λίβερπουλ εμφανίστηκε ο Φάμπιο Μπορίνι, καθώς μετά από κάποια στιγμή, όπως δήλωσε, η ομάδα... κουράστηκε να χάνει συνεχώς.
Τον πρώτο λόγο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Μέμφις Ντεπάι δίνουν τα αγγλικά Μέσα, μετά την αποκάλυψη ότι ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν από την Αϊντχόφεν!
Στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ παραχωρήθηκε εκ νέου με τη μορφή δανεισμού από την Κρίσταλ Πάλας για περίπου δύο μήνες, ο Πάντι ΜακΚάρθι.
Την τεχνική καθοδήγηση της Μπέρτον, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν, ανέλαβε ο Τζίμι Φλόιντ Χάσελμπαϊνκ!
Ξεκάθαρος σχετικά με το μέλλον του στην Τσέλσι, ήταν με δηλώσεις του ο Πετρ Τσεχ, υπογραμμίζοντας πως το αν θα συνεχίσει και μετά τον Γενάρη την καριέρα του στο «Στάμφορντ Μπριτζ», εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τον σύλλογο.
Μάταια περίμενε το τεχνικό τιμ της Άρσεναλ να δει τον Μεσούτ Εζίλ να επιστρέφει σύντομα σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός αποκάλυψε ότι θα μείνει εκτός δράσης για άλλες έξι εβδομάδες, κάτι που σημαίνει ότι ο Αρσέν Βενγκέρ αναγκαστικά τον... ξεγράφει για φέτος!