Με το μυαλό στο Κύπελλο…
Κρίσταλ Πάλας και Έβερτον δεν φόρτσαραν και το μεταξύ τους 0-0 για την Πρέμιερ Λιγκ απέδειξε το… προφανές. Ότι και οι δύο έχουν από τώρα το μυαλό τους στα ημιτελικά του Κυπέλλου σε δέκα μέρες!
Κρίσταλ Πάλας και Έβερτον δεν φόρτσαραν και το μεταξύ τους 0-0 για την Πρέμιερ Λιγκ απέδειξε το… προφανές. Ότι και οι δύο έχουν από τώρα το μυαλό τους στα ημιτελικά του Κυπέλλου σε δέκα μέρες!
Έτοιμοι για κάθε αντίπαλο είναι οι ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Σίτι, αφού σύμφωνα με τον Σέρχιο Αγουέρο όσοι θα βρίσκονται στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.
Άγαλμα στον Ισπανό! Ο Νταβίντ Ντε Χέα προέβη σε καταπληκτικές επεμβάσεις στα τελευταία λεπτά, κρατώντας όρθια τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία νίκησε 2-1 τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο και εξασφάλισε την παρουσία της στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας!
Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο ανάμεσα στην Κρίσταλ Πάλας και την Έβερτον για την 35η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ!
Μη σας φανεί παράξενο εάν δούμε στο εξής το όνομα του Ζοσέ Μουρίνιο να παίζει, εκτός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και στα ρεπορτάζ της Παρί Σεν Ζερμέν!
Αρκετά καλό θέαμα, χωρίς όμως γκολ, στα πρώτα 45 λεπτά του επαναληπτικού του Κυπέλλου Αγγλίας ανάμεσα στη Γουέστ Χαμ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Να απομακρυνθούν μια και καλή από την επικίνδυνη ζώνη θα επιχειρήσουν απόψε οι Κρίσταλ Πάλας και Έβερτον. Λόγω της συμμετοχής τους στα ημιτελικά του Κυπέλλου, η διοργανώτρια Αρχή αποφάσισε να ορίσει σήμερα την μεταξύ τους αναμέτρηση για την 35η αγωνιστική.
Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι άνθρωποι της Έβερτον, περιμένοντας τα οριστικά νέα από τις νέες ιατρικές εξετάσεις που θα υποβληθεί την ερχόμενη εβδομάδα ο Φιλ Γιαγκέλκα!
Στο φιλικό με την Ραπίντ Βιέννης στις 16 Ιουλίου θα δούμε για πρώτη φορά τον Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της Τσέλσι!