Οι συνθέσεις στο Μαν. Σίτι – Λέστερ
Στην αποστολή της Μάντσεστερ Σίτι για πρώτη φορά από τις 30 Απρίλη ο Αγουέρο, που βρίσκεται στον πάγκο. Με Τσίλγουελ και Κινγκ η 11άδα της Λέστερ.
Στην αποστολή της Μάντσεστερ Σίτι για πρώτη φορά από τις 30 Απρίλη ο Αγουέρο, που βρίσκεται στον πάγκο. Με Τσίλγουελ και Κινγκ η 11άδα της Λέστερ.
Τις δραματικές στιγμές λίγο μετά τον παρ’ ολίγον θανάσιμο τραυματισμό στο κεφάλι του, κατά τη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος με την Τσέλσι περιέγραψε σε συνέντευξή του στην «Daily Mail» ο μέσος της Χαλ, Ράιαν Μέισον, παρομοιάζοντας την εναέρια σύγκρουση με τον Γκάρι Κέιχιλ με... έκρηξη βόμβας!
Σε μία προσπάθεια να φέρει τον Ρομέλου Λουκάκου στο «Ολντ Τράφορντ», η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να προσφέρει μέρα από ένα σημαντικό ποσό, και τον Γουέιν Ρούνεϊ ως αντάλλαγμα, για να πάρει το «ναι» της Έβερτον!
Σήμερα (13/5) ξεκινάει η πρώτη φάση των αγώνων κατάταξης για τον προβιβασμό στην Πρέμιερ Λιγκ, με την αναμέτρηση του Λονδίνου ανάμεσα σε Φούλαμ και Ρέντινγκ να είναι εκείνη που «ανοίγει» την αυλαία.
Δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται το ενδιαφέρον της Έβερτον για την απόκτηση των Ντάβι Κλάασεν και Γκίλφι Σίγκουρντσον, από Άγιαξ και Σουόνσι αντίστοιχα, σύμφωνα με το «Sky Sports»!
Μία σκηνή από αυτές που έχουμε συνηθίσει σε ανάλογες περιστάσεις έλαβε χώρα στα αποδυτήρια του «Χόθορνς», όταν οι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι μετά τη λήξη του αγώνα απέδωσαν τα εύσημα στον προπονητή τους, Αντόνιο Κόντε, κανοντάς τον... μπάνιο με σαμπάνια, παγάκια και ό,τι άλλο έβρισκαν μπροστά τους!
Μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο «twitter», η Τσέλσι δημοσίευσε ένα βίντεο με τους πανηγυρισμών των φίλων της ύστερα από το γκολ του Μίτσι Μπατσουαγί που χάρισε το πρωτάθλημα στην ομάδα τους.
Πέντε από τους δέκα συνολικά αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββάτου (13/5) στην προτελευταία (37η) «στροφή» της φετινής Πρέμιερ Λιγκ με το ενδιαφέρον να κορυφώνεται, τόσο στην πρώτη τετράδα, όσο και στην «ουρά» της βαθμολογίας.
Ιδιαιτέρως παραγωγικές είναι οι δύο τελευταίες σεζόν του Ενγκολό Καντέ, όχι μόνο για τις ομάδες του, αλλά και για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, καθώς μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Τσέλσι, η οποία επικυρώθηκε και τυπικά χθες (12/5) στο «Χόθορνς» ο Γάλλος χαφ προσέθεσε άλλο ένα επίτευγμα στο προσωπικό του παλμαρέ!
Εκείνη τη στιγμή, όλα δικαιολογούνται... Από την έκσταση για την κατάκτηση του τίτλου, ο Σεσκ Φάμπρεγας παρασύρθηκε και... πέταξε ένα «γαλλικό» στην κάμερα, τη στιγμή των πρώτων δηλώσεων μετά την επιτυχία της Τσέλσι.