Πατρίκ Βιεϊρά: Παρών σε μάχες παλιάς κοπής, ό,που δινόταν η ευκαιρία (vids)
23 Ιουνίου 1976: Έρχεται στον κόσμο ένας από τους σπουδαιότερους θηριώδεις χαφ που είδε ποτέ το ποδόσφαιρο, ο Πατρίκ Βιεϊρά.
23 Ιουνίου 1976: Έρχεται στον κόσμο ένας από τους σπουδαιότερους θηριώδεις χαφ που είδε ποτέ το ποδόσφαιρο, ο Πατρίκ Βιεϊρά.
Με καπνογόνα στον κήπο του σπιτιού του και τραγουδώντας το «You 'll never walk alone» γιόρτασε για την μεταγραφή του από τη Λειψία στην Λίβερπουλ ο Ιμπραΐμα Κονατέ!
Έπειτα από τη φυγή του προπονητή του, Κάρλο Αντσελότι, ο Κολομβιανός μέσος σκέφτεται να αποχωρήσει από την Έβερτον με πολλούς συλλόγους να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.
Έγινε κι αυτό! Ο Ράις τα έλεγε με τους Τσουφάλ και Σούτσεκ και τους επέβαλαν να φορέσουν μάσκες και να μην υπερβούν τα 15 λεπτά, έπειτα από την κατάσταση που διαμορφώθηκε με τον κορονοϊό και την καραντίνα των Μάουντ και Τσίλγουελ.
Πήρε φανέλα βασικού, είχε τσαγανό και θράσος, έτρεξε πολύ, συμμετείχε στη φάση του γκολ και κέρδισε το χειροκρότημα. Στα 19 του χρόνια στην πρώτη του συμμετοχή σε Euro και όντας στο αρχικό σχήμα της Αγγλίας, ο Μπουκάγιο Σάκα έδωσε φρεσκάδα στα «τρία λιοντάρια».
Έπειτα από το γκολ της πρεμιέρας, τώρα πέτυχε ακόμα ένα, πολύ πιο σημαντικό. Μεγαλωμένος... μερικά στενά πιο μακριά από το «Γουέμπλεϊ», ο Ραχίμ Στέρλινγκ χάρισε στην εθνική ομάδα της Αγγλίας την πρωτιά του 4ου γκρουπ του Euro σκοράροντας για το νικηφόρο 1-0 επί της Τσεχίας στο «στολίδι» του Λονδίνου. Αντίπαλο από το «γκρουπ του θανάτου» περιμένουν τα «τρία λιοντάρια», αποχαιρέτησαν οι Σκωτσέζοι που ηττήθηκαν 3-1 από την Κροατία.
Ο Ραχίμ Στέρλινγκ στο 12ο λεπτό με κεφαλιά από το δεύτερο δοκάρι άνοιξε το σκορ για την Αγγλία απέναντι στην Τσεχία στο «Γουέμπλεϊ»! Είχε και δοκάρι στο 2' σε λόμπα πάνω από τον Βάτσλικ...
Σαν σήμερα, το 2017, η Λίβερπουλ ανακοίνωσε την απόκτηση του Μοχάμεντ Σαλάχ από την Ρόμα και μαζί με τον Αιγύπτιο, οι «κόκκινοι» θα έφταναν σε δυο διαδοχικούς τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ και θα κατακτούσαν για πρώτη φορά το πρωτάθλημα έπειτα από 30 χρόνια!
Τέσσερις αλλαγές για την εθνική ομάδα της Αγγλίας στην 11άδα για το ματς με την Τσεχία! Ο Χάρι Μαγκουάιρ επιστρέφει από τραυματισμό μετά τις αρχές Μαΐου και παίρνει μια θέση στα στόπερ! Δεξιά στην άμυνα ο Γουόκερ αντί του Τζέιμς που είχε παίξει με την Σκωτία, Γκρίλις και Σάκα είναι βασικοί αντί των Μάουντ και Φόντεν.
Ο Τζακ Γκρίλις που ήταν ... απαραίτητος για την Αγγλία στο ντέρμπι με την Σκωτία αλλά πέρασε με αλλαγή και δεν πρόλαβε να προκαλέσει αντίκτυπο, αναμένεται να βρεθεί στην 11άδα της Αγγλίας απόψε κόντρα στην Τσεχία. Και ο Μπουκάγιο Σάκα φαίνεται ότι θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα αντί του Φιλ Φόντεν.