Βρήκε τον... δάσκαλό του από τον 18χρονο Ανιμπάλ Μεζρί ο Φρεντ (vid)
Ο 18χρονος Τυνήσιος χαφ, Ανιμπάλ Μεζρί, έκανε τον Φρεντ να τα βρει πολύ σκούρα στην προπόνηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ο 18χρονος Τυνήσιος χαφ, Ανιμπάλ Μεζρί, έκανε τον Φρεντ να τα βρει πολύ σκούρα στην προπόνηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Με το κίτρινο να κυριαρχεί μαζί με κόκκινες λεπτομέρειες, η Λίβερπουλ παρουσίασε την 3η της φανέλα για τη σεζόν 2021-2022 εμπνευσμένη από τις σημαίες και τα πανό που σηκώνονται στο «Kop».
Ένα βήμα πριν από την ολοκλήρωση μίας σημαντικής μεταγραφής έφτασε η Γαλατασαράι, η οποία ήρθε σε επαφές με την Άρσεναλ για την απόκτηση του Μοχάμεντ Ελνένι, αλλά «έπεσε πάνω» στην επιθυμία του Μικέλ Αρτέτα να διατηρήσει τον Αιγύπτιο στο ρόστερ του!
Μπορεί η Τσέλσι να μην κατάφερε να κάνει δικό της στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο τον Ζυλ Κουντέ, όμως οι «μπλε» φαίνονται αποφασισμένοι να αγοράσουν τον 23άχρονο στόπερ από την Σεβίλλη, τον Ιανουάριο!
Όμορφη πρωτοβουλία από την Μπέρνλι που αποφάσισε να δωρίζει ένα μικρό μέρος από τα χρήματα που θα εισπράττει από τις φανέλες στην μπουτίκ, μαζί και με την χορηγό της, προκειμένου να ενισχυθεί οικονομικά οργανισμός κατά του Αλτσχάιμερ...
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο από νωρίς το πρωί της Τετάρτης επισκέφθηκε το Κάρινγκτον για να πάρει μέρος για πρώτη φορά σε φουλ προπόνηση μετά το ειδικό πρόγραμμα που έκανε χθες (7/9) ενόψει της επανένταξής του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το προσεχές Σάββατο.
Ακόμη ένα πρόβλημα τραυματισμού αποκόμισε ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ με την εθνική ομάδα της Ολλανδίας ωστόσο μετά το τέλος του παιχνιδιού δήλωσε πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.
Την περίπτωση του Τζουντ Μπέλινγχαμ εξετάζει η Λίβερπουλ για το επόμενο καλοκαίρι, με τον Γιούργκεν Κλοπ να έχει ενθουσιαστεί με τον 18χρονο μέσο και να είναι έτοιμος να ξοδέψει αρκετά λεφτά για να τον φέρει στο Άνφιλντ.
Ο Λίνγκαρντ φέρεται πως απέρριψε την πρόταση για ανανέωση συμβολαίου από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς ανησυχεί για το χρόνο συμμετοχής που θα έχει στα παιχνίδια της ομάδας μετά και την έλευση του Κριστιάνο Ρονάλντο.
Μία όμορφη συνεργασία δύο παικτών της Πρέμιερ Λιγκ συνέβαλε στο να πάρει νωρίς στο παιχνίδι η Πορτογαλία το προβάδισμα απέναντι στο Αζερμπαϊτζάν.