Κι άλλες μεταγραφές θέλει ο Άμποτ
Να ενισχύσει κι άλλο την ομάδα του θέλει ο προπονητής της Καρλάιλ, Γκρεγκ Άμποτ.
Να ενισχύσει κι άλλο την ομάδα του θέλει ο προπονητής της Καρλάιλ, Γκρεγκ Άμποτ.
Χωρίς σιγουριά για την παραμονή του στη Σουόνσι ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου, μίλησε στον αγγλικό Τύπο, ο Λι Σαντλ. Ο στράικερ της ομάδας αγωνίστηκε την περσινή σεζόν ως δανεικός από τη Μπρίστολ Σίτι και ελπίζει πως θα βρεθεί η φόρμουλα για να παραχωρηθεί με τη κανονική μεταγραφή στη Σουόνσι.
Τα τυπικά απομένουν για την απόκτηση του Μάρτιν Πετρόφ από τη Μπόλτον! Όπως αναφέρεται, ο 30χρονος Βούλγαρος έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα, ενώ απομένει να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.
Ως τον No.1 μεταγραφικό στόχο της θερινής περιόδου έχει χαρακτηρίσει τον μέσο της Βέρντερ Βρέμης και της εθνικής Γερμανίας, Μάρκο Μαρίν, ο προπονητής της Τότεναμ, Χάρι Ρέντναπ. Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι ευχαριστημένος στη Bundesliga, αλλά το κίνητρο του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ικανό να τον δελεάσει.
Την ανανέωση του συμβολαίου του με την Ρέντινγκ θέλει να διαπραγματευτεί ο Άνταμ Φεντέρισι μόλις επιστρέψει από τα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής.
Την πεποίθηση πως μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα έχει υπογράψει ο νέος προπονητής με την ομάδα, εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της Χέρφορντ, Τιμ Ράσον. Οι ιθύνοντες τον σύλλογο έχουν καθυστερήσει την πρόσληψη του διαδόχου του Γκράχαμ Τέρνερ, αφού έχουν αναλώσει το χρόνο τους να εξετάζουν τις πολυάριθμες αιτήσεις που παρέλαβαν.
Καμία απολύτως ενόχληση από την Άστον Βίλα δεν έχει υποστεί η Φιορεντίνα για τον τερματοφύλακά της, Σεμπάστιαν Φρέι, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ένας από τους εκπροσώπους του γκολκίπερ. Οι «χωριάτες» προσπαθούν να βρουν τον αντικαταστάτη του Μπραντ Φρίντελ κάτω από τα δοκάρια, αφού τα 39 του χρόνια τον οδηγούν στην απόσυρση.
Το ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γκούτι παραδέχτηκε ο προπονητής της Μπλάκμπερν, Σαμ Άλαρνταϊς, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι είναι δύσκολο να έρθει στην ομάδα αφού προέχει η απόκτηση επιθετικού.
Στην ανανέωση του συμβολαίου του με την Κάρντιφ για έναν ακόμη χρόνο, προχώρησε ο αριστερός μπακ της ομάδας, Μαρκ Κένεντι. Το συμβόλαιο του 34χρονου Ιρλανδού έληγε τον επόμενο Ιούνιο και πλέον θα σταματήσει να ισχύει το καλοκαίρι του 2012.
Τη πίστη τους στις ικανότητες του Γουέιν Ρούνεϊ εξέφρασαν οι συμπαίκτες του, με αφορμή την «στεγνή» μέχρι στιγμής παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Γκάρεθ Μπάρι υποστήριξε πως ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να κάνει… τα μαγικά του στη συνέχεια της διοργάνωσης και να δώσει την πρόκριση στην ομάδα.