Σόρενσεν: «Στόχος ο τελικός»
Η πρόκριση της Στόουκ στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας με τη νίκη επί της Γουέστ Χαμ, για πολλούς είναι ήδη επιτυχία. Ωστόσο, ο Τόμας Σόρενσεν έθεσε ως στόχο της ομάδας του τον τελικό του θεσμού.
Η πρόκριση της Στόουκ στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας με τη νίκη επί της Γουέστ Χαμ, για πολλούς είναι ήδη επιτυχία. Ωστόσο, ο Τόμας Σόρενσεν έθεσε ως στόχο της ομάδας του τον τελικό του θεσμού.
Τη σφοδρή του επιθυμία για ανανέωση του συμβολαίου του Ντέιβιντ Νιούτζεντ με την Πόρτσμουθ, εξέφρασε ο μέσος της ομάδας, Λίαμ Λόρενς! Ο έμπειρος άσος θεωρεί πως σε περίπτωση που οι δύο πλευρές δεν ανανεώσουν τη συνεργασία τους, θα δημιουργηθεί σημαντικό κενό στη γραμμή κρούσης των «πομπέις».
Με κολακευτικά λόγια μίλησε για τον Σάντρο και το ρόλο που έπαιξε ο νεαρός μέσος στην πρόκριση της Τότεναμ στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, ο υψηλόσωμος επιθετικός, Πίτερ Κράουτς.
Χάσιμο χρόνου χαρακτήρισε ο Γκάρι Νέβιλ την φημολογία που κατά διαστήματα έρχεται στο προσκήνιο σχετικά με το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ελπίζει βάσιμα σε περισσότερες συμμετοχές στη βασική ενδεκάδα της Μπέρμιγχαμ, μετά το γκολ που πέτυχε στην ήττα από την Μπόλτον για το Κύπελλο, ο Κέβιν Φίλιπς.
Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Ντάνι Γουέλμπεκ με τη φανέλα της Σάντερλαντ έχουν κάνει το συμπαίκτη του Γκίαν Ασαμόα να τον θεωρεί απαραίτητο για την εθνική ομάδα της πατρίδας του.
Την οργή του πρώην άσου της Λίβερπουλ Τζον Ολντριτζ προκάλεσαν τα ...τραγούδια των οπαδών των «κόκκινων διαβόλων» για τα δυστυχήματα του Χίλσμπορο και του Χέιζελ, κατά τη διάρκεια του προημιτελικού Κυπέλλου Αγγλίας Νέων που έγινε στο Ανφιλντ και βρήκε νικήτρια τη Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ με σκορ 3-2 επί τη της Λίβερπουλ.
Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εν όψει της αυριανής ρεβάνς του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μαρσέιγ. Ο Νάνι προπονήθηκε κανονικά και υπάρχουν ελπίδες για την συμμετοχή του αν και όλα θα ξεκαθαρίσουν αργότερα μέσα στην ημέρα.
Μετά την αποκάλυψη των ονομάτων των «ταραξιών» της Άστον Βίλα, οι Ρίτσαρντ Νταν και Τζέιμς Κόλινς αναμένεται να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς το πρόστιμο που σκέφτεται να τους επιβάλει η διοίκηση της ομάδας είναι κάτι παραπάνω από τσουχτερό.
Η πιο δαπανηρή αστυνομική επιχείρηση θα στηθεί το Σαββατοκύριακο, 16 και 17 Απριλίου, στο «Γουέμπλεϊ», εν όψει των ημιτελικών του Κυπέλλου Αγγλίας, όπου θα κοντραριστούν Σίτι και Γιουνάιτεντ, στο σπουδαίο ντέρμπι του Μάντσεστερ!