Ένα «διαμάντι» στην Τότεναμ
Σε συμφωνία με τον Σουλεϊμάν Κουλιμπαλί ήρθε η Τότεναμ, με τον Χάρι Ρέντναπ να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση που βλέπει το «νέο Ντρογκμπά» όπως αποκαλείται, να προσθέτει δύναμη πυρός στην επίθεση των «σπιρουνιών».
Σε συμφωνία με τον Σουλεϊμάν Κουλιμπαλί ήρθε η Τότεναμ, με τον Χάρι Ρέντναπ να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση που βλέπει το «νέο Ντρογκμπά» όπως αποκαλείται, να προσθέτει δύναμη πυρός στην επίθεση των «σπιρουνιών».
Τρία μεγάλα μεταγραφικά σίριαλ για τις τρεις πρώτες βάσει περσινής βαθμολογίας ομάδες της Αγγλίας. Και οι τρεις παίκτες είναι αστέρες. Και οι τρεις ομάδες πίνουν νερό στο όνομά τους. Μα στους τρεις… ίσως τελικά 1 Σεπτεμβρίου να έχει έρθει μόνο ο «κούκος» και οι μεταγραφές δεν πραγματοποιηθούν ποτέ.
Τις δυσκολίες στην πραγματοποίηση της μεταγραφής του Γουέσλεϊ Σνάιντερ παραδέχτηκε για άλλη μια φορά ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Η περίπτωση μάλιστα να μην αποκτηθεί κάποιος άλλος, αν δεν έρθει ο μέσος της Ίντερ, είναι αρκετά μεγάλη, αφού ο Σκωτσέζος τεχνικός θέλει να πάρει μόνο παίκτες που αξίζουν να έρθουν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Την αιτία για τιμωρίες παικτών από την αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία έχει αποτελέσει πολλές φορές το twitter, όμως η Λιντς πρωτοτύπησε τιμωρώντας η ίδια ποδοσφαιριστή της!
Παίκτης της Νότιγχαμ Φόρεστ είναι και επίσημα ο Τζόναθαν Γκρίνινγκ με τη μεταγραφή του από τη Φούλαμ να κοστίζει 600.000 λίρες. Η συμφωνία είναι τριετής και πιθανότατα να του αποφέρει και το περιβραχιόνιο στην ομάδα.
Η περιοδεία της Λίβερπουλ στην Ασία έφτασε στο τέλος της και σημαντικότερη κριτική για κάποιους παίκτες δεν μπορεί να υπάρξει από αυτή της διοίκησης. Ο Τζον Χένρι στο twitter του αναφέρθηκε σε δύο παίκτες που δεν υπολογίζονταν στο ξεκίνημα της σεζόν και δείχνουν να κερδίζουν τελικά θέση στο ρόστερ.
Σίγουρος για την παραμονή του Γουέσλεϊ Σνάιντερ στην Ίντερ παρά το έντονο πρέσινγκ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δήλωσε ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς όμως εντύπωση προκαλεί ο τρόπος που εκδήλωσε τη σιγουριά του. Ο Σέρβος μέσος έβαλε ένα περίεργο στοίχημα για την έκβαση της υπόθεσης Σνάιντερ.
Τον Μάμε Ντιούφ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει βάλει στο μάτι η Μπλάκπουλ και είναι μάλιστα κοντά στην απόκτησή του.
Με μια λιτή ανακοίνωση της Μάντσεστερ Σίτι μπήκε το τέλος στο «σίριαλ» της μεταγραφής του Ζερόμ Μπόατενγκ στην Μπάγερν Μονάχου. Ο 22χρονος άσος, πλέον, ανήκει στη γερμανική ομάδα, δίνοντας τέλος στη σύντομη παρουσία του στην Πρέμιερ Λιγκ.
Oύτε που θέλει να το σκεφτεί ότι μπορεί να μην έχει τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι στο ρόστερ του την επόμενη σεζόν ο Λουίς Ενρίκε. Ο νέος τεχνικός της Ρόμα μίλησε στα ιταλικά ΜΜΕ και χαρακτήρισε απαραίτητη την παρουσία του αρχηγού της ομάδας, με αφορμή τη μεταγραφολογία που προέκυψε με ενδιαφερόμενο την Τσέλσι.