Αποδέχτηκε την ποινή η Σάντερλαντ
Δεν θα καταθέσει τελικά ένσταση για την ποινή των τεσσάρων αγωνιστικών που επιβλήθηκαν από την ποδοσφαιρική αγγλική ομοσπονδία στον Φιλ Μπάρντσλεϊ η Σάντερλαντ.
Δεν θα καταθέσει τελικά ένσταση για την ποινή των τεσσάρων αγωνιστικών που επιβλήθηκαν από την ποδοσφαιρική αγγλική ομοσπονδία στον Φιλ Μπάρντσλεϊ η Σάντερλαντ.
Καμία βάση δεν έχουν τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Χάρι Ρέντναπ να έχει δεχτεί κρούση για να αναλάβει την εθνική Αγγλίας, αφού ο τεχνικός της Τότεναμ διέψευσε κάθε τέτοιο σενάριο.
Ιδιαίτερα ευδιάθετος, αλλά χωρίς καμία πρόθεση να αποκαλύψει τα πλάνα του εμφανίστηκε ο Λάζλο Μπόλονι εν όψει της πρεμιέρας του ΠΑΟΚ στο Europa League με την Τότεναμ στην Τούμπα.Εκείνο που επισήμανε ο Ρουμάνος τεχνικός είναι πως ο «Δικέφαλος» οφείλει να αντιμετωπίσει το ίδιο σοβαρά τις εγχώριες και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.
Μέσω του λογαριασμού του στο twitter επέλεξε ο Ζεπ Μπλάτερ να διαψεύσει –και μάλιστα κατηγορηματικά- τις φήμες που τον έφερναν να έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από τον προεδρικό θώκο της FIFA με σκοπό την θέση του να πάρει ο Μισέλ Πλατινί.
Για τις τελευταίες ημέρες του Σεπτεμβρίου αναβλήθηκε η δίκη του Κάρλος Τέβες, ο οποίος είχε συλληφθεί τον περασμένο Φεβρουάριο να οδηγεί έχοντας παραβεί το όριο ταχύτητας. Με πόσο …πήγαινε ο Αργεντινός επιθετικός; Με 38 μίλια/ώρα…
Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον το είπε καθαρά:«Ψάχνω εδώ και δύο χρόνια για τον αντικαταστάτη του Πολ Σκόουλς, αλλά δεν γίνεται να τον βρω». Σειρά πήρε ο Ράιαν Γκιγκς, ο οποίος συμφώνησε με τον Σκωτσέζο τεχνικό, ενώ αποκαλύπτει για το αν προσπάθησε να αλλάξει γνώμη στον πρώην συμπαίκτη του για την απόσυρσή του από την ενεργό δράση.
Σίγουρος ότι η ΚΠΡ μπορεί να παραμείνει στην Πρέμιερ Λιγκ είναι ο Σον Ράιτ-Φίλιπς. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Ρέιντζερς μιλά τόσο για το νέο περιβάλλον στο οποίο ζει από τα τέλη Αυγούστου, αλλά και τη δική του απόδοση εντός των αγωνιστικών χώρων.
Σφοδρή κριτική άσκησε ο Τόμας Κούζτσακ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόφασή της να μην τον παραχωρήσει στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Ο Πολωνός τερματοφύλακας δεν υπολογίζεται στους «κόκκινους διαβόλους» και θέλει να αποχωρήσει από το «Ολντ Τράφορντ».
Την επιθυμία του να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ΚΠΡ εξέφρασε ο Αντέλ Τααράμπ. Για να γίνει αυτό υπάρχει μόνο ένας όρος: Να γίνει ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές του συλλόγου.
Πλήρως επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι των ανθρώπων της Λίβερπουλ για τον τραυματισμό του Γκλεν Τζόνσον, ο οποίος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τον επόμενο μήνα. Μειώνονται οι επιλογές για τον Κένι Νταλγκλίς για τη θέση του δεξιού μπακ, καθώς τραυματίας είναι και ο Μάρτιν Κέλι.