Δοκιμάζει Κατίδη η Έβερτον!
Έτοιμος να δείξει τις ικανότητές του στον Ντέιβιντ Μόγιες είναι ο Γιώργος Κατίδης. Ο 19χρονος μέσος του Αρη θα ταξιδέψει την Κυριακή στο Λίβερπουλ, όπου για τρεις μέρες θα δοκιμαστεί στην Έβερτον.
Έτοιμος να δείξει τις ικανότητές του στον Ντέιβιντ Μόγιες είναι ο Γιώργος Κατίδης. Ο 19χρονος μέσος του Αρη θα ταξιδέψει την Κυριακή στο Λίβερπουλ, όπου για τρεις μέρες θα δοκιμαστεί στην Έβερτον.
Το θέμα του προπονητή που θα οδηγήσει την εθνική ομάδα της Αγγλίας στο EURO είναι αυτό που απασχολεί περισσότερο την ομοσπονδία. Το αμέσως επόμενο που αφορά και τους φιλάθλους, είναι το θέμα του αρχηγού. Ο Στίβεν Τζέραρντ παραδέχθηκε με δηλώσεις του ότι θέλει να αυτός που θα οδηγήσει τη χώρα του με το περιβραχιόνιο στο μπράτσο.
Στο «Απτον Παρκ» συγκεντρώνονται σήμερα τα περισσότερα βλέμματα. Εκεί, η Γουέστ Χαμ αντιμετωπίζει στο λονδρέζικο ντέρμπι την Κρίσταλ Πάλας, θέλοντας να παραμείνει στην κορυφή και αν είναι δυνατόν να μεγαλώσει τη διαφορά από τους διώκτες της.
Και μόνο στη σκέψη ότι στο ντέρμπι της Κυριακής, στο «Έμιρεϊτς», ενδέχεται να ακούσει ξανά ανάρμοστα συνθήματα για την επίθεση που δέχτηκε η αποστολή της εθνικής ομάδας του Τόνγκο στην Ανγκόλα, ελέω της παρουσίας του Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ, ο Χάρι Ρέντναπ αηδιάζει!
Για πρώτη φορά, ο Αντρέ Βίλας – Μπόας έδειξε να κατανοεί και να αφουγκράζεται την απογοήτευση του κόσμου της Τσέσι για την αγωνιστική πορεία της ομάδας τη φετινή σεζόν, κάνοντας λόγο για έντονη αμφισβήτηση προς το πρόσωπό του αλλά και για την ανάγκη στήριξης από τον Ρομάν Αμπράμοβιτς.
Εντός έδρας αναμέτρηση περιλαμβάνει το μενού της 33ης αγωνιστικής για την πρωτοπόρο Τσάρλτον, η οποία φιλοξενεί την πάντα επικίνδυνη Στίβενεϊτζ, με στόχο τη νίκη που θα την φέρει ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στην άνοδο.
Τις νίκες στην έδρα τους θα ψάξουν οι Σουίντον και Τσέλντεναμ κόντρα σε Άκρινγκτον και Μπέρτον αντίστοιχα, ώστε να συνεχίζουν να βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Αντίθετα εκτός έδρας δοκιμασίες περιλαμβάνει το μενού για Σάουθεντ και Τορκί που ακολουθούν κατά πόδας.
Αγαπημένα ξαδέρφια, αλλά αυτή την Κυριακή στον αγωνιστικό χώρο του «Γουέμπλεϊ», θα είναι δυο ορκισμένοι εχθροί! Ο Άντον Τζέραρντ υποστήριξε ότι έφτασε πλέον η σειρά του για διάκριση με την Κάρντιφ, αφήνοντας το συγγενολόι του με τον Στίβεν στην άκρη!
Νιούκαστλ και Γουλβς θα ψάξουν τον τρόπο να «ξεχάσουν» τις… πεντάρες που δέχτηκαν την περασμένη αγωνιστική από Τότεναμ και Γουέστ Μπρομ αντίστοιχα, στη σημερινή μεταξύ τους αναμέτρηση στο «Sports Direct Arena». Ντεμπούτο στον πάγκο των φιλοξενούμενων για τον Τέρι Κόνορ.
Περιθώρια για νέες απώλειες δεν υπάρχουν… Ο κλοιός στενεύει επικίνδυνα γύρω από τον Αντρέ Βίλας-Μπόας και στην Τσέλσι δεν μπορούν να σκέφτονται σήμερα άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης κόντρα στη Μπόλτον. Μια Μπόλτον που βρίσκεται κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού και πλέον ψάχνει βαθμούς σε κάθε ματς!