Καλός ο βαθμός για τον Αλαρντάις
Ικανοποιημένος με τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στη Λίβερπουλ έμεινε ο προπονητής της Γουέστ Χαμ, Σαμ Άλαρντάις, ωστόσο εξέφρασε την άποψή του πως η ομάδα του θα μπορούσε να είχε κερδίσει τον αγώνα.
Ικανοποιημένος με τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στη Λίβερπουλ έμεινε ο προπονητής της Γουέστ Χαμ, Σαμ Άλαρντάις, ωστόσο εξέφρασε την άποψή του πως η ομάδα του θα μπορούσε να είχε κερδίσει τον αγώνα.
Αν και η Φούλαμ δε φαίνεται να κινδυνεύει άμεσα να βρεθεί στις θέσεις που οδηγούν στην Τσάμπιονσιπ, ο τεχνικός της ομάδας, Μάρτιν Γιολ, παραδέχτηκε πως δεν είναι σίγουρος για το αν τελικά οι «κότατζερς» θα αποφύγουν τον υποβιβασμό.
Να συνεχίσουν να παίρνουν θετικά αποτελέσματα ώστε να ξεπεράσουν την Τότεναμ στη βαθμολογία και να είναι αυτοί που στο τέλος της χρονιάς θα πάρουν το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου, επισήμανε με δηλώσεις του ο Τόμας Ροζίτσκι.
Σχέδια χωρίς τον Ρομελού Λουκάκου θα πρέπει να ξεκινήσει η Γουέστ Μπρόμιτς για τη νέα σεζόν, σύμφωνα με τον Γιόνας Όλσον. Ο Σουηδός αμυντικός της ομάδας, είναι σχεδόν βέβαιος ότι ο Βέλγος επιθετικός δεν θα παραμείνει στο «Χόθορνς».
Μετά τη νέα σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, ο Πολ Γκασκόιν προσπαθεί να επιστρέψει σε μια φυσιολογική καθημερινότητα. Έπειτα από τη νοσηλεία του σε κλινική αποτοξίνωσης από το αλκοόλ, ο «Γκάζα» βρέθηκε στις εξέδρες του «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» δείχνοντας ιδιαίτερα κεφάτος και ενθουσιώδης.
Λίγες ώρες πριν το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι, ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων», Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, θέλησε να «πειράξει» την αντίπαλό του, δηλώνοντας κατηγορηματικά πως ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι δεν θα ήθελε ποτέ να αγωνιστεί στους «πολίτες», γι’ αυτό άλλωστε επέλεξε τη Γιουνάιτεντ!
Τον τεχνικό της Σαουθάμπτον, Μαουρίτσιο Ποκετίνο, θεωρεί υπεύθυνο για την βελτιώση και την συνολική αλλαγή του αγωνιστικού προσώπου της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια, ο μέσος των «αγίων», Άνταμ Λαλάνα.
«Πυρά» κατά του ημερήσιου Τύπου εξαπέλυσε ο προπονητής της Τσέλσι, Ράφα Μπενίτεθ, μετά τη σκληρή κριτική που ασκήθηκε στην ομάδα αλλά και στον ίδιο, λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι με τη Σάντερλαντ. «Ας μην παίρνουν τόσο βιαστικές αποφάσεις οι δημοσιογράφοι» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Σήμερα θα γίνει γνωστό το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη στον αστράγαλο ο Ντεμπά Μπα.Ο Σενεγαλέζος επιθετικός αποχώρησε στο ημίχρονο του αγώνα με την Σάντερλαντ και στην Τσέλσι θα περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων προκειμένου να διαπιστωθεί πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να είναι ξανά διαθέσιμος.
Μετά την απώλεια βαθμών και την ισοπαλία με 2-2 κόντρα στην Έβερτον, ο τεχνικός της Τότεναμ, Άντρε Βίλας-Μπόας παραδέχτηκε πως η «μάχη» για την τετράδα θα συνεχιστεί με αμείωτο ενδιαφέρον μέχρι το τέλος της χρονιάς.