Αντιδρούν οι οπαδοί της Στόουκ
Λανθασμένη φαίνεται ότι θεωρούν οι οπαδοί της Στόουκ την απόφαση της διοίκησης της ομάδας να προσλάβει τον Μαρκ Χιουζ για την τεχνική ηγεσία.
Λανθασμένη φαίνεται ότι θεωρούν οι οπαδοί της Στόουκ την απόφαση της διοίκησης της ομάδας να προσλάβει τον Μαρκ Χιουζ για την τεχνική ηγεσία.
Όταν… ο Ρόι Χότζον συμμάζεψε ορισμένα πράγματα στην ανάπαυλα της φιλικής ισοπαλίας (1-1) με την Ιρλανδία, τότε έμεινε είδε ορισμένα από τα στοιχεία που ήθελε στην εθνική ομάδα της Αγγλίας και δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του μονάχα στο δεύτερο ημίχρονο.
Παιχνίδι από αυτά που βοηθούν νεαρούς ποδοσφαιριστές να αποκομίζουν σημαντικές ποδοσφαιρικές εμπειρίες και να ωριμάζουν ακόμα περισσότερο ήταν αυτό απέναντι στην Αγγλία, όπως ανέφερε ο προπονητής της εθνικής ομάδας της Ιρλανδίας, Τζιοβάνι Τραπατόνι.
Η εμφάνιση της εθνικής ομάδας της Αγγλίας απέναντι στην Ιρλανδία ίσως να μην ήταν αυτή που περίμεναν οι οπαδοί της, όμως ο Γκάρι Κέιχιλ στάθηκε στο γεγονός πως ακόμα και από μια φιλική ισοπαλία (1-1), υπάρχουν θετικά στοιχεία που μπορούν να κρατήσουν τα «τρία λιοντάρια».
Στην αποκάλυψη ότι έχει ήδη συμφωνήσει προφορικά με τη Μάντσεστερ Σίτι για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, προχώρησε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι!
Ο Μαρκ Χιουζ είναι ο νέος προπονητής της Στόουκ. Οι «πότερς» επιβεβαίωσαν τη μεταξύ τους συμφωνία για να καθίσει στον πάγκο της ομάδας και θα παρουσιάσουν επίσημα τον διάδοχο του Τόνι Πιούλις, το μεσημέρι.
Χωρίς τον Ντάνιελ Στάριτζ θα ταξιδέψει η εθνική ομάδας της Αγγλίας στο Ρίο για τη φιλική αναμέτρηση με τη Βραζιλία, το βράδυ της Κυριακής. Ο επιθετικός της Λίβερπουλ αποχώρησε τραυματίας από την ισοπαλία (1-1) με την Ιρλανδία, στο «Γουέμπλεϊ».
Ήταν ένα σημαδιακό ματς, δεδομένης της πρώτης συνάντησής τους από το 1995. Αγγλία και Ιρλανδία, έμειναν στο 1-1 στη φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο «Γουέμπλεϊ» για τα 150 χρόνια από την ίδρυση της FA και παρά το γεγονός πως ο Άσλεϊ Κόουλ δεν γιόρτασε όπως θα ήθελε, οι δύο ομάδες τα… βρήκαν σαν δυο καλοί γείτονες.
Τις υπηρεσίες του στην Όλνταμ θα συνεχίσει να προσφέρει ο Ντέιβιντ Μέλορ, με τον πρώην άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να βλέπει τη διοίκηση της ομάδας της League One να του ανανεώνει αυτόματα το συμβόλαιό του.
Μπορεί η Φλίτγουντ να μην του ανανέωσε το συμβόλαιο ως παίκτη, ωστόσο του προσέφερε συμβόλαιο ως προπονητή. Ο λόγος για τον Γιουλ Μαβέν, ο οποίος αποτελεί μέλος του τεχνικού επιτελείου της ομάδας της League Two.