Λίβερπουλ: 7 παιχνίδια με 4 ντέρμπι, σε 30 μέρες!
Μήνας… Γολγοθάς είναι αυτός που μπαίνει από το Σάββατο για την Λίβερπουλ, η οποία έχει να μετρήσει 7 παιχνίδια σε 30 ημέρες και μέσα σε αυτά τα ματς θα παίξει με Σίτι, Τσέλσι, Άρσεναλ και Τότεναμ!
Μήνας… Γολγοθάς είναι αυτός που μπαίνει από το Σάββατο για την Λίβερπουλ, η οποία έχει να μετρήσει 7 παιχνίδια σε 30 ημέρες και μέσα σε αυτά τα ματς θα παίξει με Σίτι, Τσέλσι, Άρσεναλ και Τότεναμ!
Πρέπει να το πάρει! Ολόκληρο το σύμπαν έχει συνωμοτήσει ώστε το γκολ του Σόλι Μαρτς να αποτελέσει και το καλύτερο του Μαρτίου σε επίπεδο Premier League. Το αξίζει δικαιωματικά…
Άλλα δυο γκολ με τη φανέλα με το εθνόσημο μέσα σε ελάχιστες μέρες. Τέσσερα τέρματα σε δυο ματς προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Πρώτος Σκωτσέζος ποδοσφαιριστής με «ντοπιέτα» κόντρα στους Ισπανούς μετά από 39 χρόνια! Και όλα αυτά, γιατί ο Σκοτ ΜακΤόμινεϊ έβγαλε έναν άλλον εαυτό. Εκείνον του… 10αριού!
Στιβ Μπουλ. Ένα όνομα με μεγάλη απήχηση στους οπαδούς της Γουλβς ως ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες στην ιστορία του συλλόγου. Πρώτος σκόρερ όλων των εποχών για τη Γουλβς με 306 γκολ και 18 χατ-τρικ θεωρείται ένας από τους θρύλους της Championship και του αγγλικού ποδοσφαίρου.
Δέκα χρόνια είχε να απολυθεί σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα ο Αντόνιο Κόντε. Από την πρώτη του θητεία στον πάγκο της Γιουβέντους και έπειτα, κανένας σύλλογος προέβη στην απόλυσή του, με λιγότερα από 86 ματς στην τεχνική του ηγεσία. Και όμως, η Τότεναμ κατέρριψε το ρεκόρ!
Δύο λόγους για να είναι ικανοποιημένη φαίνεται πως έχει η Πίτερμπορο για το ντεμπούτο του Ιβάν Τόνεϊ με την Εθνική Αγγλίας, καθώς πέραν του γεγονότος πως τον είχε στο ρόστερ της, πλέον θα λάβει και ένα πολύ καλό ποσό.
Ο Μπεν Φόστερ επέστρεψε στην ενεργό δράση για χάρη της Ρέξαμ του Ράιαν Ρέινολντς, απόλαυσε το δεύτερο ντεμπούτο του στην ομάδα μετά από 18 χρόνια, έστησε την αγαπημένη του κάμερα στην εστία και κράτησε clean sheet στο ματς με την Γιόρκ!
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ μετά τις τόσες διακρίσεις στις οποίες έχει φτάσει με τη φανέλα της Λίβερπουλ, κατάφερε να γίνει και 50άρης στα γκολ με την εθνική ομάδα της πατρίδας του, σκοράροντας στην αναμέτρηση με το Μαλάουι για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.
Μετά το πανέμορφο γκολ στο Κύπελλο Αγγλίας, το πρώτο του με την Γιουνάιτεντ, ο Μαρσέλ Σάμπιτζερ σκόραρε δις και είχε ασίστ στο 4-1 των Αυστριακών κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν, βρίσκοντας δίχτυα και με απίθανη εκτέλεση φάουλ!
Λίγο – πολύ καταλάβατε ήδη την ιστορία. Ο Γουέιν Ρούνεϊ ευστοχεί σε πέναλτι και γίνεται ο πρώτος σκόρερ της εθνικής Αγγλίας. Μαντέψτε ποιος πανηγύρισε πρώτος μαζί του. Ορθά καταλάβατε. Ο Χάρι Κέιν, ο άνθρωπος που έμελλε να του πάρει και το ρεκόρ, οκτώ χρόνια αργότερα, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, στον ίδιο θεσμό!