Αρθρογραφία » Στοιχηματικές Εκτιμήσεις

28.11.2018 | 18:20

Σκοράρουν στο Μπέρμιγχαμ, «βολική» ισοπαλία στο Champions League

Βραδιά Champions League η σημερινή, αλλά οι ¶γγλοι έχουν σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθούν. Μπορεί όλος ο κόσμος να καθηλωθεί μπροστά στις τηλεοράσεις για να δει το Παρί-Λίβερπουλ για παράδειγμα, στο Νησί όμως τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στους αγώνες της Championship. Γούστα είναι αυτά, ο καθένας έχει τα δικά του και είναι απολύτως σεβαστά. Πάμε να δούμε τις επιλογές που προκύπτουν από το σημερινό πρόγραμμα.

25.11.2018 | 12:38

Τι θα λέγατε να μην κερδίσει η Λιλ;

Κέρδος και εχθές, με 3/5 επιλογές μου να επιβεβαιώνονται και το Ρίβερ – Μπόκα να παραμένει ανοιχτό μετά τα όσα τραγελαφικά έγιναν χθες το βράδυ. 

24.11.2018 | 14:10

¶ξιες εμπιστοσύνης Νορθάμπτον, Γουίγκαν, Σάντερλαντ στις ασυναγώνιστες αποδόσεις του Pamestoixima.gr

Λίγο έλειψε να γίνει το απόλυτο στις χθεσινές επιλογές. Το αμφίσκορο στο Ίπσουιτς-Γουέστ Μπρομ επιβεβαιώθηκε χάρη στην τεράστια γκέλα του Ανταραμπιόγιο(δεξί μπακ-Γουέστ Μπρομ), που έκανε δώρο το γκολ στους γηπεδούχος. Στο άλλο παιχνίδι, Κόβεντρι και Πίτερμπρο θυμήθηκαν πως υπάρχει και το γκολ στο ποδόσφαιρο στο 91ο λεπτό, πέτυχαν από ένα η καθεμία αλλά δεν υπήρχε χρόνος για άλλο. Από σήμερα, η αγωνιστική δράση επιστρέφει στην κανονικότητά της. Πάμε να δούμε τις επιλογές που προκύπτουν από το πρόγραμμα.

24.11.2018 | 11:46

Στην πίεση σε Σκωτία και Αγγλία

Kαλημέρα σας. Tα 2-3 γκολ του 2.00 ήρθαν τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Φλαμένγκο-Γκρέμιο 2-0, με την αγαπημένη επιλογή της στήλης να επαληθεύεται και στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας.

23.11.2018 | 13:32

Γκολ και στις δύο αγγλικές αναμετρήσεις

Δεν μας δικαίωσαν τελικά οι δύο φιλοξενούμενοι που επιλέξαμε την προηγούμενη εβδομάδα. Τόσο η Κόβεντρι όσο και Τζίλιγχαμ, εμφανίστηκαν κατώτερες των περιστάσεων και ηττήθηκαν δίκαια και καθαρά. Η Μίλτον Κεινς Ντονς από την άλλη, παρουσίασε το γνωστό της πρόσωπο και κέρδισε με μηδέν παθητικό. Μια αναμέτρηση, στην οποία ο "άσσος" μόλις και μετά βίας έφτανε στο 1,30 απόδοση, εμείς τον ανεβάσαμε στο 2,00 χάρη στα πλήρως ανανεωμένα και καλοπληρωμένα ειδικά στοιχήματα του Pamestoixima.gr. Σήμερα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και πάμε να δούμε τις επιλογές που προκύπτουν.