Αρθρογραφία »

28.04.2024 | 18:26

Αν η εκπληκτική αυτή Άρσεναλ χάσει το πρωτάθλημα με 89 βαθμούς, «ας το χάσει»!

Η λογική της Άρσεναλ πλέον είναι ξεκάθαρη. «Αν χάσω τον τίτλο, θα συμβεί διότι η Μάντσεστερ Σίτι έκανε το απόλυτο. Όχι επειδή εγώ δεν έκανα ό,τι μπορούσα». Ναι, οι «κανονιέρηδες» αξίζουν αυτό το πρωτάθλημα. Μπορούν να φτάσουν μέχρι και τους 89 βαθμούς. Αλλά το σημαντικότερο όλων, είναι πως πλέον ο κάθε φίλαθλος του ποδοσφαίρου, έχει πειστεί πως η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα αξίζει να κατακτήσει την Premier League!

28.04.2024 | 13:18

Once upon a time, Chelsea's defence was like a concrete wall...

Another two goals conceded in Birmingham. The negative harvest is constantly increasing. There used to be a "fortress" at the back and scoring against Chelsea was one of the most difficult assignments. This now seems far away. The goals conceded by the "blues" this year, took... three seasons time to reach these levels, during the Mourinho era!

28.04.2024 | 12:01

Σίρερ και Αγκμπονλαχόρ στηρίζουν Σαλάχ: «Πού είναι ο σεβασμός του Κλοπ;»! (vid)

Στο πλευρό του Μοχάμεντ Σαλάχ τάχθηκαν οι Άλαν Σίρερ και Γκάμπριελ Αγκμπονλαχόρ μιλώντας για τον καυγά του Αιγύπτιου με τον Κλοπ στο παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ. «Είναι κρίμα που θα τελειώσει έτσι η συνεργασία τους, αλλά πού είναι ο σεβασμός του Κλοπ στον άνθρωπο με τον οποίο κατέκτησε τίτλους; Δεν μπορείς να του δίνεις 12 λεπτά συμμετοχής...».  

28.04.2024 | 11:19

Πάλι με την πλάτη στον τοίχο και πάλι κάπως μεταμόρφωσε την Τσέλσι το «Βίλα Παρκ» (vids)

Με δυο μήνες διαφορά η Τσέλσι επισκέφθηκε ξανά το «Βίλα Παρκ». Και η κατάσταση που επικρατούσε στο κλαμπ ήταν ξανά η ίδια. Στριμωγμένη στα σχοινιά η ομάδα του Ποτσετίνο. Πάλι όμως βρήκε τρόπο ν' αντλήσει έμπνευση στο συγκεκριμένο γήπεδο. Και μπορεί η άμυνα να συνεχίζει να την πληγώνει, αλλά έδωσε απαντήσεις. Και στόχος είναι αυτές να μην αποδειχθούν ξανά άνευ ουσίας.  

27.04.2024 | 18:13

Το «all the time» του Σαλάχ στον Κλοπ και ο λόγος που υποθέτει ο Κάραγκερ πως έγινε ο καυγάς! (vid)

Το βίντεο το έχουμε δει πολλές φορές. Υπάρχει όμως κάποιος που μπορεί να αντιληφθεί στον απόλυτο βαθμό, τι ακριβώς συνέβη ανάμεσα στον Μοχάμεντ Σαλάχ και τον Γιούργκεν Κλοπ; Πιθανώς όχι. Αλλά ο Τζέιμι Κάραγκερ έχει την εντύπωση πως γνωρίζει τον λόγο!

27.04.2024 | 17:28

Τρομερά πράγματα στη «μεικτή ζώνη», μετά το Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ: Τι είπε ο Σαλάχ και «ακύρωσε» τον Κλοπ; (vid)

Έξαλλος ο Μοχάμεντ Σαλάχ μετά το φινάλε της αναμέτρησης της Γουέστ Χαμ με τη Λίβερπουλ, σύμφωνα με Άγγλους ρεπόρτερ. Η ατάκα που είπε «ακύρωσε» τη δήλωση του Γιούργκεν Κλοπ!

27.04.2024 | 11:51

Το... γούρι της Λέστερ: Όταν βλέπουν ματς όλοι μαζί, κάτι καλό συμβαίνει! (vids)

Θα ήθελαν να το έχουν πανηγυρίσει με δικό τους αποτέλεσμα στο γήπεδο, μπροστά στον κόσμο τους. Όχι ότι μειώνεται η ευτυχία τους με τις... σπιτικές συγκεντρώσεις. Ίσα – ίσα που πλέον θα το έχουν και για γούρι για κάθε μελλοντική περίσταση. Όπως το 2016, έτσι και το 2024, οι «αλεπούδες» πανηγύρισαν μια μεγάλη επιτυχία σαν μια μεγάλη οικογένεια, βλέποντας άλλο ματς!  

26.04.2024 | 18:16

«Θα παίζω τέσσερα, στο ένα θα είμαι… σπίτι»: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε όρο σε Γιουνάιτεντ και Ράνγκνικ!

Ναι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε από μόνος του έναν όρο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αποφάσισε πως θα χάνει ένα παιχνίδι στα… πέντε, απέκλεισε τον εαυτό του και από την αποστολή. Και προκειμένου να υπάρξει μία ομαλή συνύπαρξη με τον Ραλφ Ράνγκνικ, αυτός το αποδέχθηκε!