Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το έχει πάρει απόφαση: Το απίστευτο ποσό που ζητά για να δώσει τον Μαγκουάιρ!
Θέλουν να δουν τον Χάρι Μαγκουάιρ να αποχωρεί από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η διοίκηση θα κάνει τα πάντα για να το πετύχει!
Θέλουν να δουν τον Χάρι Μαγκουάιρ να αποχωρεί από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η διοίκηση θα κάνει τα πάντα για να το πετύχει!
Βρέθηκε έναν… VAR μακριά! Δεν τα κατάφερε όμως η Σκωτία. Και κάπως έτσι, το σερί της Αγγλίας συνεχίζεται απέναντί της, συμπληρώνοντας 385 ημέρες «ζωής»…
Στοίχημα, εθνικές ομάδες και είμαστε ξανά εδώ, μετά την επιστροφή μας από την Αγγλία και την τεράστια νίκη της Ελλάδας, αφιερωμένη στον Τζορτζ Μπάλντοκ. Δύο παιχνίδια για σήμερα… Το «σαν σήμερα» που αποκλείεται να θυμάστε για την Κροατία και ένα οριακό παιχνίδι για Πολωνούς και Πορτογάλους!
Προλαβαίνετε! Έχει 1,5 ώρα. Είναι «ταμείο» πριν τη σέντρα. Ο Δημήτρης Μανάκος θέλει το απόλυτο για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα. Τι και αν δεν έχει Premier League; Συμβιβαζόμαστε με League Two!
Μόλις 33 ετών, αλλά γεμάτος από ποδοσφαιρικές εμπειρίες και τίτλους. Ο Ζοέλ Μάτιπ, μερικούς μήνες αφότου έμεινε ελεύθερος από τη Λίβερπουλ και μη έχοντας βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, αποφάσισε να ρίξει τίτλους τέλους στην καριέρα του, επιβεβαιώνοντας όσα είχαν κυκλοφορήσει από το απόγευμα της Παρασκευής.
Πιθανότατα στο νέο γήπεδο της Έβερτον που ετοιμάζεται για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, θα διεξαχθεί ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ του 2027, με το Λίβερπουλ ν' αναλαμβάνει για πρώτη φορά στην ιστορία, το παιχνίδι από το οποίο θα προκύψει ο Πρωταθλητής Ευρώπης από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση!
Υπολογίστε αρχικά πως ήρθε η Εθνική μας ομάδα στην Αγγλία μετά το 2Χ2, πόσο μεγάλο ήταν το «σοκ» με τον Τζορτζ Μπάλντοκ και πόσο στοίχισε αυτό στους ποδοσφαιριστές, αλλά και τι ψυχικό σθένος χρειαζόταν μετά την απόρριψη του αιτήματος για αναβολή. Έπρεπε να παίξουμε. Και παίξαμε. Και όχι μόνο αυτό αλλά κερδίσαμε μια εθνική ομάδα που δεν είχαμε κερδίσει ποτέ. Με απίστευτη απόδοση, κάνοντας 12 τελικές η μια καλύτερη από την άλλη. Είναι ένα αδιανόητο βράδυ και ένα ματς που άξιζε στον απόλυτο βαθμό να «βαφτεί» ελληνικό! Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Και ένα εύσημο στον Ιβαν Γιοβάνοβιτς… Γράφει από την Αγγλία ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
Οι Άγγλοι οπαδοί δεν πίστευαν στ' αυτιά τους αυτό που άκουγαν, όταν ο Λι Κάρσλεϊ προσπάθησε να εξηγήσει τι ακριβώς έπαιζε η εθνική ομάδα στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στην Ελλάδα.
Ο κόσμος του αγγλικού ποδοσφαίρου καμάρωνε για την επίδοση των 15 γκολ παθητικό σε μια σεζόν από την Τσέλσι του Ζοσέ Μουρίνιο, όμως, τα στοιχεία, τελικά, είναι διαφορετικά! Και φυσικά είναι πολύ καλύτερα για τους «μπλε», οι οποίοι είχαν παρουσιάσει ό,τι καλύτερο είχε εμφανιστεί ποτέ στα χρονικά της Πρέμιερ Λιγκ, με τη χρονιά εκείνη να είναι αξεπέραστη μέχρι και σήμερα!
Ένα ταξίδι «όνειρο», μία Τετάρτη «ματωμένη». Είναι απίστευτο το «Wembley». Είναι ακόμη καλύτερο από ό,τι φαίνεται. Αισθάνομαι μαγικά που βρίσκομαι στην Αγγλία για το England365 και θα παρακολουθήσω την Ελλάδα. Αλλά στο τέλος της ημέρας, όλοι σκεφτόμαστε τον Τζορτζ Μπάλντοκ. Δεν υπάρχουν λόγια. Το ταξίδι θα μείνει αξέχαστο. Για ποιο… αποτέλεσμα να συζητήσουμε;