Αρθρογραφία »

17.03.2024 | 21:21

Οι αποδόσεις κατάκτησης του FA Cup: Από το απόλυτο φαβορί μέχρι το… «33» της Κόβεντρι!

Δείτε τις αποδόσεις που έχουν κάνει την εμφάνισή τους, για την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας. Απόλυτο φαβορί η Σίτι, έχει… ξεπεράσει σε πιθανότητες λόγω κλήρωσης, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Τσέλσι!

17.03.2024 | 20:21

H τελευταία στιγμή του Κλοπ στο Κύπελλο Αγγλίας: Σαν από… παραμύθι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Ντιαλό! (vids)

Κόρνερ για τη Λίβερπουλ, ευκαιρία για τέταρτο γκολ στο «Ολντ Τράφορντ» και… αποφυγή των πέναλτι. Και αντί αυτού του σεναρίου, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκοράρει στην «κόντρα» και διαμορφώνει την τελευταία στιγμή της καριέρας του Γιούργκεν Κλοπ στο Κύπελλο. Σαν από… παραμύθι!

17.03.2024 | 16:35

«Μαουρίτσιο, δεν ξέρεις τι κάνεις»: Ο κόσμος της Τσέλσι ενάντια στον Ποτσετίνο!

Πρώτη φορά το «Στάμφορντ Μπριτζ» έστειλε τόσο ηχηρό μήνυμα προς τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο βλέποντας γι' ακόμα μια φορά την Τσέλσι να βγάζει προβλήματα και να μην καταφέρνει να επιβληθεί στον αντίπαλο...  

17.03.2024 | 15:53

Τι είναι το Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ; Η φάρσα του 2009, η «Έμμα», εννέα ώρες οδήγηση και μία πισίνα!

Την έλεγαν «Έμμα», ήταν πολύ όμορφη, αυτός ήταν χωρισμένος και ξεκίνησαν να μιλούν. Αποφάσισε να οδηγήσει 400 χιλιόμετρα και να πάει από το Σέφιλντ στη Σκωτία για να την συναντήσει. Δεν την βρήκε ποτέ. Εκεί ήταν οι… φίλοι του, που είναι Λίβερπουλ. Και κάθε χρόνια, μία φορά, η εν λόγω ιστορία αναβιώνει, όταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την συναντά. Πέρασαν 15 χρόνια, δεν θα το ξεχάσουν ποτέ!

17.03.2024 | 14:04

«Ποδόσφαιρο vs. Netflix και Amazon»: Ο Πικέ θεωρεί πως τα 90λεπτα ματς κουράζουν τον κόσμο!

Αρχίζει και ... βαριέται την μπάλα. Δεν βλέπει πλέον τόσο ποδόσφαιρο. Θεωρεί πως η τεχνολογία έχει φτάσει σε ένα επίπεδο που το άθλημα απειλείται αν δεν προσαρμοστεί στα δεδομένα της εποχής. Ο Ζεράρ Πικέ έχει ενδιαφέρουσες σκέψεις και μιλά για την ανάγκη οι αρμόδιοι φορείς να συμπορευτούν με την εξέλιξη των πραγμάτων.  

17.03.2024 | 10:36

Ο φοβερός Μουνίζ κάνει τη Φούλαμ ν' αδιαφορεί για τα 4 εκατ. του Μπρόγια!

Χαλάλι! Με αυτή τη λέξη απαντούν στη Φούλαμ για την κατάσταση με την Τσέλσι και τον Μπρόγια, από τη στιγμή που βλέπουν τα μαγικά του Μουνίζ και τα γκολ που έχει πετύχει από τις ... αρχές του Φλεβάρη!  

16.03.2024 | 14:22

Απίστευτο: Γιατί η γυναικεία ομάδα της Άρσεναλ έκανε προθέρμανση με κάλτσες της… Τσέλσι;

Τρομερό σκηνικό στη Women Super League και… εκνευρισμός από τον κόσμο της Άρσεναλ για όσα έλαβαν χώρα στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Αφορμή αποτέλεσαν οι… κάλτσες, πέρασε σε δεύτερη μοίρα το τελικό 3-1, υπέρ των πρωταθλητριών Αγγλίας!

16.03.2024 | 11:39

Το ντέρμπι κορυφής με τη Σίτι θα σημάνει την έναρξη ενός... διαολεμένου μήνα για την Άρσεναλ

Στα τέλη του Μάρτη η Άρσεναλ θα κοντραριστεί με τη Μάντστεστερ Σίτι στο Etihad. Παράλληλα, θα πρέπει να έχει στο μυαλό της και τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπάγερν. Ο Απρίλης θα είναι κάτι παραπάνω από δύσκολος για τον Αρτέτα και τους παίκτες του. Και τα ζόρια θα γίνουν ακόμα περισσότερα αν περάσουν οι Λονδρέζοι στα ημιτελικά...