Ο αγγλικός Τύπος σήμερα
Τα μεταγραφικά θέματα απασχολούν τον αγγλικό Τύπο για ακόμη μια ημέρα, με τον Σον Ράιτ Φίλιπς να αποτελεί διακαή πόθο του Στιβ Μπρους στη Σάντερλαντ.
Τα μεταγραφικά θέματα απασχολούν τον αγγλικό Τύπο για ακόμη μια ημέρα, με τον Σον Ράιτ Φίλιπς να αποτελεί διακαή πόθο του Στιβ Μπρους στη Σάντερλαντ.
Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ετοιμάζεται να γίνει κάτοικος Παρισιού, αφήνοντας το Μάντσεστερ και την Γιουνάιτεντ. Η Παρί Σεν Ζερμέν θα αποτελέσει το νέο σταθμό στην καριέρα του Βούλγαρου, ο οποίος εξακολουθεί να αποτελεί την πιο ακριβή μεταγραφή των «κόκκινων διαβόλων» αλλά όχι και την καλύτερη.
Τα μεταγραφικά θέματα των ομάδων απασχολούν για ακόμη μια ημέρα τις αγγλικές εφημερίδες, με την περίπτωση του Γκάρι Κέιχιλ που απασχολεί τη Λίβερπουλ να ξεχωρίζει.
Ο Τζόι Μπάρτον αποτελεί το πρόσωπο των ημερών, αφού αρκετές ομάδες της Πρέμιερ, αλλά και η Σέλτικ, θέλουν να τον αποκτήσουν.
Μπορεί ο Τζόι Μπάρτον να απασχολεί κυρίως τους φιλάθλους για τα κατορθώματά του έξω από το γήπεδο, εντός των τεσσάρων γραμμών, όμως, αποτελεί ένα χρήσιμο «εργαλείο» για οποιονδήποτε προπονητή. Το england365.gr σας εξηγεί το γιατί.
Έχει σβήσει πούρο μέσα σε …μάτι συμπαίκτη του, έχει χτυπήσει άνθρωπο με αυτοκίνητο, έχει τσακωθεί με όποιον μιλάει αγγλικά –και μη- και …εννοείται ότι έχει κάνει φυλακή. Το england3656.gr σας φέρνει στη μνήμη τα σημαντικότερα, μόνο, κατορθώματά του Τζόι Μπάρτον.
Τα μεταγραφικά θέματα απασχολούν για ακόμη μια ημέρα τις αγγλικές εφημερίδες, την ώρα που ο Τζόι Μπάρτον αποτελεί –ουσιαστικά- παρελθόν από τη Νιούκαστλ.
Το ταλέντο του Μάριο Μπαλοτέλι είναι αναμφισβήτητο. Ωστόσο το πόσο μυαλό τελικά έχει παραμένει προς διερεύνηση. Είναι ένα παιδί που ο Θεός του χάρισε όλο το ταλέντο της γης και σε ηλικία που άλλοι συνομήλικοι του αγωνιούν να βρουν μία δουλίτσα αυτός αμείβεται με δεκάδες χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα.
Το θέμα του Γουέσλεϊ Σνάιντερ απασχολεί τις αγγλικές εφημερίδες, μετά τα όσα δήλωσε ο Ολλανδός μέσος.
Τα μεταγραφικά σενάρια που απασχολούν τις αγγλικές ομάδες βρίσκονται για ακόμη μια ημέρα στις σελίδες των αγγλικών εφημερίδων.