Ο αγγλικός Τύπος σήμερα
Προβληματισμένος είναι ο Αρσέν Βενγκέρ που προβλέπει δυσκολίες να κρατήσει τους αστέρες του στην ομάδα και την επόμενη σεζόν.
Προβληματισμένος είναι ο Αρσέν Βενγκέρ που προβλέπει δυσκολίες να κρατήσει τους αστέρες του στην ομάδα και την επόμενη σεζόν.
Σκέψεις για επαναδραστηριοποίηση του Ντένις Μπέρκαμπ κάνουν στην Άρσεναλ, την ώρα που ο Όουεν Χάργκριβς κατηγορεί το ιατρικό επιτελείο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ο βούρκος του παρασκηνίου στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Χρήματα κάτω από το τραπέζι. Η αλήθεια για τη μεταγραφή ρεκόρ του Άντι Κάρολ. Η εξαγορά γονιών για τις αρπαγές νεαρών αστέρων. Ο γνωστός Βρετανός ατζέντης Πίτερ Χάρισον σπάει τη σιωπή του και αποκαλύπτει όσα δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας!
Παρακολούθησα την Κυριακή το ματς της Τότεναμ με τη Λίβερπουλ. Εξαιρετικό παιχνίδι από την ομάδα του Ρέντναπ, τύλιξε σε μία κόλα χαρτί τον Νταλγκλίς. Μπορεί οι reds να έμειναν με παίκτη λιγότερο από το 30' ωστόσο έχω την εντύπωση ότι και με 11 πάλι θα έχαναν.
Αναβλήθηκε η συνάντηση του Αρσεν Βενγκέρ με τους οπαδούς της ομάδας, την ώρα που ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Λιντς σχολιάστηκε με τους χειρότερους χαρακτηρισμούς στην Αγγλία.
Ο Όουεν Χάργκριβς με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι με έναν κεραυνό στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της Μπέρμιγχαμ. Ο Κρεγκ Μπέλαμι επιστρέφει και σκοράρει με τη φανέλα της Λίβερπουλ. Δείτε στο england365.gr τα γκολ του Κάρλινγκ Καπ που σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης.
Τα όσα είπε ο Αντρέ Βίλας-Μπόας για τη διαιτησία μετά την αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το μέλλον του Αρσέν Βενγκέρ στον πάγκο της Άρσεναλ απασχολούν τις εφημερίδες στο Νησί.
Και το όνομα αυτού: Πολ Λαμπίλ Πογκμπά. Το όνομά του μπορεί να μην σας λέει πολλά, ωστόσο, από τη Δευτέρα απασχολεί όλο το Νησί. Ο 18χρονος μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντικατέστησε το Ράιαν Γκιγκς, έκανε την πρώτη του εμφάνιση και το england365.gr σας θυμίζει μια ιστορία που ενδέχεται να επαναληφθεί.
Ξεκίνησε τη σεζόν με πέντε νίκες στη σειρά. Εχει να χάσει πόντο στο «Ολντ Τράφορντ» από πέρυσι, όταν η Γουέστ Μπρόμιτς γύρισε από το 2-0 πίσω στο σκορ για να κάνει μία από τις εκπλήξεις της σεζόν. Τα τέρματά της είναι 21-4 και ο τρόπος του παιχνιδιού της ασταμάτητος. Το 8-2 επί της Αρσεναλ ήταν δείγμα γραφής, αλλά το ματς με την Τσέλσι απέδειξε πως το πρωτάθλημα έχει από τώρα σχεδόν κριθεί!
Η Λιντς υποδέχεται απόψε στο «Έλαντ Ρόουντ» τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πλαίσιο του 3ου γύρου του Λιγκ Καπ και το england365.gr κάνει μια αναδρομή σε μια κόντρα που κρατά χρόνια και έχει τις ρίζες της στα μέσα του 15ου αιώνα.