Ο αγγλικός Τύπος σήμερα
Ο απόηχος των αναμετρήσεων του Σαββατοκύριακου και η κατάσταση που διαμορφώνεται στις περισσότερες ομάδες της Πρέμιερ απασχολεί τις βρετανικές εφημερίδες.
Ο απόηχος των αναμετρήσεων του Σαββατοκύριακου και η κατάσταση που διαμορφώνεται στις περισσότερες ομάδες της Πρέμιερ απασχολεί τις βρετανικές εφημερίδες.
Στον απόηχο των αναμετρήσεων του Σαββάτου κινούνται οι βρετανικές εφημερίδες, οι οποίες δεν παραλείπουν να ασχοληθούν με τα μεταγραφικά σενάρια και με τα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό της Τσέλσι, μετά και την ήττα από τη Γουέστ Χαμ.
Kαλώς ήρθατε στο μεγαλύτερο ντέρμπι στον πλανήτη! Οχι, δεν είναι το Μπόκα - Ρίβερ γιατί δεν μιλάμε για ταξικές διαφορές, ούτε το Μίλαν - Ιντερ, γιατί δεν μιλάμε για τοπική κόντρα, ούτε καν το Μπαρτσελόνα - Ρεάλ γιατί εδώ δεν κάνουμε κουβέντα για πολιτικό χάσμα. Δεν είναι ούτε το Σέλτικ - Ρέιντζερς, αφού η συζήτηση δεν αφορά θρησκευτική κόντρα. Είναι το πρώτο ματς ανάμεσα στην AFC Γουίμπλεντον και τη ΜΚ Ντονς! Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος
Ο αγωνιστικός κατήφορος της Τσέλσι συνεχίζεται και δεν φαίνεται να υπάρχει και ελπίδα ανάκαμψης! Φτάνοντας τα επτά ματς χωρίς νίκη, οι φίλοι των «μπλε» απελπίζονται καθώς δεν φαίνεται να υπάρχει φως στο τούνελ. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος
Ο Δεκέμβριος μπήκε και οι αγγλικές ομάδες ετοιμάζουν τα πλάνα τους ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Ξεχωρίζει το ενδιαφέρον την Σίτι για τον Ραχίμ Στέρλινγκ. Ο Ράφα Μπενίτεθ ζήτησε την ενίσχυση του ρόστερ της Τσέλσι, κάνοντας παράπονα για την φυσική κατάσταση των παικτών του στον Ρομάν Αμπράμοβιτς.
Το ποδόσφαιρο «γεννήθηκε» στην Αγγλία και με τη δική της συμβολή, πριν από ακριβώς 140 χρόνια, γράφτηκε ιστορία. Η εθνική ομάδα της χώρας, ταξίδεψε στη Γλασκώβη για να αντιμετωπίσει την αντίστοιχη της Σκοτίας, στο πρώτο επίσημο διεθνές ποδοσφαιρικό παιχνίδι που καταγράφηκε, στις 30 Νοεμβρίου 1872!
Ηταν μια κλασσική αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ με πλούσιο θέαμα και τα μεγάλα αστέρια να λάμπουν. Το england365.gr σας θυμίζει τα πιο χαρακτηριστικά σημεία της εμβόλιμης 14ης αγωνιστικής με Φαν Πέρσι, Φελαϊνί, Μπέιλ και Μπαλοτέλι να ξεχωρίζουν!
Επίμονος και πολύ διορατικός είναι οι λέξεις που χρησιμοποιούν αυτοί που συνεργάστηκαν με τον Στιβ Κλαρκ. Ο Ζοσέ Μουρίνιο του έδωσε τη μεγάλη ευκαιρία για να δουλέψει δίπλα του στην Τσέλσι, σε ένα προπονητικό τιμ που περιελάμβανε τον Αντρέ Βίλας Μπόας και τον Μπρένταν Ρότζερς!
H Γουέστ Μπρομ αποδίδει εξαιρετικά φέτος και μετά από 13 αγωνιστικές σκαρφάλωσε στην πρώτη τριάδα, πίσω από τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ και μπροστά από την Τσέλσι, την Αρσεναλ και την Τότεναμ! Το england365.gr αναλύει τους χαμηλού προφίλ Baggies και διαπιστώνει ότι μόνο τυχαία δεν έφτασε τόσο ψηλά, η φετινή έκπληξη της Πρέμιερ Λιγκ!
Τα μεταγραφικά σενάρια για τις ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ απασχολούν τα βρετανικά Μέσα, σε μία ημέρα που η αγωνιστική δράση συνεχίζεται με εμβόλιμη αγωνιστική.