Η παράδοση των Χριστουγέννων θέλει τη Σίτι πρωταθλήτρια!
Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται για μόλις τρίτη φορά στην κορυφή της βαθμολογίας τα Χριστούγεννα και η παράδοση είναι πάντα με το μέρος της σε αυτές τις περιπτώσεις στο τέλος της χρονιάς.
Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται για μόλις τρίτη φορά στην κορυφή της βαθμολογίας τα Χριστούγεννα και η παράδοση είναι πάντα με το μέρος της σε αυτές τις περιπτώσεις στο τέλος της χρονιάς.
Αυτή την στιγμή είναι δεδομένα ο απόλυτος πρωταγωνιστής για την Άρσεναλ. Σκοράρει σε συνεχόμενες αναμετρήσεις, καλύπτει επάξια την αριστερή πτέρυγα, είναι υγιής και αποτελεί μόνιμη πηγή κινδύνου. Μιλάμε βεβαίως για τον Γκάμπριελ Μαρτινέλι. Τον άνθρωπο που πριν από δύο μήνες ήθελε να αποχωρήσει από το Βόρειο Λονδίνο…
Τεράστια είναι η διάσταση που έχει πάρει τα τελευταία 24ώρα η έξαρση του κορονοϊού στην Αγγλία, με την Premier League να αναβάλλει πέντε αναμετρήσεις και την πλειοψηφία των ομάδων να δείχνει θετική στο να σταματήσει το πρωτάθλημα, πριν από τα Χριστούγεννα. Είναι ορατός ο κίνδυνος ένα τόσο εντυπωσιακό πρωτάθλημα , όπως το φετινό, να «πληγεί» από την πανδημία, με τον χειρότερο τρόπο! Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
Οι Times αναφέρουν ότι τα αφεντικά των 20 συλλόγων της Πρέμιερ Λιγκ τη Δευτέρα θα συζητήσουν το ενδεχόμενο αναβολής του πρωταθλήματος μέχρι και το νέο έτος λόγω της ανεξέλεγκτης κατάστασης με τον κορονοϊό!
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ πέτυχε ακόμα ένα γκολ, έφτασε στα 15 στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ ολοκληρώνοντας την ανατροπή στο 2-1 επί της Νιούκαστλ και έχει μπροστά του την ευκαιρία να γίνει αποκλειστικά κάτοχος ενός νέου ρεκόρ, το οποίο ανήκε στον Βάρντι μέχρι το βράδυ της Πέμπτης.
Τα παιδιά που είτε ήδη αποτελούν το παρών είτε θα αποτελέσουν το μέλλον της εθνικής Αγγλίας βρίσκονται σε δαιμονιώδη φόρμα, σκοράροντας συνεχώς στην Πρέμιερ Λιγκ ακόμη και αν αγωνίζονται στο κέντρο.
Το βλέπει περίπου σαν... πέναλτι. Και έτσι το αντιλαμβάνονται και οι αντίπαλοι που ξέρουν ότι θα έχουν μπελάδες. Ο Γουόρντ – Πρόους σκόραρε ξανά με εκτέλεση φάουλ και κυνηγάει τον κορυφαίο, Ντέιβιντ Μπέκαμ.
Τα συναισθήματά του για την αναγκαστική του αποχώρηση από το ποδόσφαιρο, εξέφρασε μέσω ανάρτησής του ο Κουν Αγουέρο, ο οποίος θέλησε να αναφερθεί στο ζήτημα υγείας του, ευχαριστώντας όσους βρέθηκαν δίπλα του.
Έπειτα από 16 χρόνια στα γήπεδα, ο 33χρονος Σέρχιο Αγουέρο αποσύρεται αναγκαστικά από την ενεργό δράση λόγω του καρδιακού προβλήματος που του έδειξε ότι ο δρόμος πλέον είναι μακριά από το ποδόσφαιρο και το υψηλό επίπεδο του αθλητισμού... Δεν σταμάτησε να δακρύζει ο θρύλος της Μάντσεστερ Σίτι στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε για το «αντίο».
Μεγάλη είναι η συζήτηση που έχει δημιουργηθεί στις τάξεις της Άρσεναλ για το ποιος μπορεί να είναι ο άνθρωπος που θα πάρει το περιβραχιόνιο από τον ώμο του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. Θα είναι ο Γκρανίτ Τσάκα, θα είναι μία ομάδα παικτών που θα εναλλάσσονται ή θα είναι ο… Αλεξάντερ Λακαζέτ; Εδώ που τα λέμε, γιατί να μην είναι ο τελευταίος;