Ο αγγλικός Τύπος σήμερα
Οι μεταγραφικές σχεδιασμοί των ομάδων είναι για άλλη μια ημέρα στο προσκήνιο με την περίπτωση του Λουκάκου της Άντερλεχτ να ξεχωρίζει, καθώς «προβάρει» τα μπλε της Τσέλσι.
Οι μεταγραφικές σχεδιασμοί των ομάδων είναι για άλλη μια ημέρα στο προσκήνιο με την περίπτωση του Λουκάκου της Άντερλεχτ να ξεχωρίζει, καθώς «προβάρει» τα μπλε της Τσέλσι.
Μπορεί η σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ να τελείωσε και οι ποδοσφαιριστές να απολαμβάνουν τις διακοπές τους, όμως τα επιτελεία των συλλόγων καταστρώνουν τα σχέδια τους για την επόμενη σεζόν. Το england365.gr σας παρουσιάζει τι ισχύει ως τώρα στις 20 ομάδες του πρωταθλήματος, για τη σεζόν 2011-2012.
Η άνοδος της Σουόνσι, οι εξελίξεις στη FIFA και τα μεταγραφικά σχέδια των ομάδων μονοπωλούν το ενδιαφέρον των αγγλικών εφημερίδων.
Το «SkySports» αποφάσισε να κάνει μια μαντεψιά και να επιλέξει την καλύτερη ενδεκάδα του Τσάμπιονς Λιγκ για τη σεζόν που μας πέρασε πριν αυτή ανακοινωθεί επίσημα από την UEFA. Το england365.gr σας την παρουσιάζει.
Οι μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων της Πρέμιερ απασχολούν τις αγγλικές εφημερίδες, με πρώτο θέμα το χτίσιμο της «νέας Γιουνάιτεντ» από το Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.
Στοιχείο Νο.1: Κάθεται στους πάγκους για 1537 παιχνίδια. Στοιχείο Νο.2: Είναι ο μακροβιότερος προπονητής στην Αγγλία. Στοιχείο Νο.3: Αυτή είναι η 34η του χρονιά σε επαγγελματικό πρωτάθλημα. Κυρίες και κύριοι, ετοιμαστείτε να αποθεώσετε τον κ. Ντάριο Γκράντι.
Με τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ασχολούνται τα αγγλικά Μέσα, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την Μπαρτσελόνα και το Λιονέλ Μέσι.
Με την ολοκλήρωση του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ στο «Γουέμπλεϊ» υπήρχε μία νικήτρια, η Μπαρτσελόνα και μία ηττημένη, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν υπήρχε, όμως, χαμένος.
Σε έναν τέτοιο τελικό τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Σπάνια ένα ζευγάρι ικανοποιεί σχεδόν την πλειοψηφία των ποδοσφαιρόφιλων και, παρ' ότι πριν από δύο χρόνια στη Ρώμη είχαμε και πάλι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Μπαρτσελόνα, αυτή τη φορά νιώθεις πως όλα είναι αλλιώς.
Το Λονδίνο ζει στον απόηχο του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ, με τους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αποχωρούν απογοητευμένοι και αυτούς της Μπαρτσελόνα να πανηγυρίζουν. Το england365.gr ήταν στο «Γουέμπλεϊ» και σας μετέφερε LIVE όλη τη βραδιά. Θυμηθείτε τα στατιστικά, τις δηλώσεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και δείτε βίντεο και φωτογραφίες.