Ο αγγλικός Τύπος σήμερα
Οι δηλώσεις του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για τον Λουίς Σουάρες, αλλά και η επιστροφή του Κάρλος Τέβες απασχολούν τις αγγλικές εφημερίδες. Πάντα στο προσκήνιο και το θέμα της εθνικής Αγγλίας και του διαδόχου του Φάμπιο Καπέλο.
Οι δηλώσεις του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για τον Λουίς Σουάρες, αλλά και η επιστροφή του Κάρλος Τέβες απασχολούν τις αγγλικές εφημερίδες. Πάντα στο προσκήνιο και το θέμα της εθνικής Αγγλίας και του διαδόχου του Φάμπιο Καπέλο.
Μέχρι στιγμής, ο Λουίς Σουάρες ήταν αυτός που έβγαινε ο «κακός» της υπόθεσης με τον Πατρίς Εβρά. Ο Ουρουγουανός επιθετικός της Λίβερπουλ δεν έδωσε το χέρι του στον Γάλλο μπακ πριν την έναρξη του ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ. Αλλά μήπως τελικά αντιλήφθηκε ότι δεν έπρεπε να το δώσει;
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασε σε μια δίκαιη νίκη απέναντι στη Λίβερπουλ, η οποία πραγματοποίησε ίσως τη χειρότερή της εμφάνιση στο «Ολντ Τράφορντ» τα τελευταία πέντε χρόνια. Ο Γουέιν Ρούνεϊ διατήρησε την ομάδα ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου, τελειώνοντας το ματς μέσα σε τρία λεπτά.
Με την επόμενη ημέρα στην εθνική ομάδα και τα οικονομικά δεδομένα στην υπόθεση Ρέντναπ ασχολείται ο αγγλικός Τύπος σήμερα. Σταθερά στη θεματολογία και τα σενάρια ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου.
Ότι αρχίζει ωραία τελειώνει με πόνο που έλεγε και το λαικό άσμα. Η εποχή Φάμπιο Καπέλο που ξεκίνησε ονειρικά και με πολλές ελπίδες ολοκληρώθηκε απότομα και με άσχημους τίτλους τέλους.
Με την παραίτηση του Φάμπιο Καπέλο από την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας ασχολείται σύσσωμος ο αθλητικός Τύπος στην Αγγλία σήμερα, «χρίζοντας» διάδοχο τον Χάρι Ρέντναπ.
Τέσσερα χρόνια «άντεξε» στην τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της Αγγλίας ο Φάμπιο Καπέλο! Ο Ιταλός προπονητής, ασυμβίβαστος και με ακέραια την υπόληψή του, παραιτήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης και το england365.gr καταγράφει έργα και ημέρες του έμπειρου τεχνικού στον πάγκο των «τριών λιονταριών»!
Αυτό που ελάχιστοι στη Λίβερπουλ έχουν αντιληφθεί είναι πόσο χαμηλά ποσοστά ευστοχίας έχει ο Λουίς Σουάρεζ μέσα στη σεζόν. Και παρότι υπάρχει γκρίνια για τον Κάρολ, η πικρή αλήθεια είναι μία, όπως μου την έλεγε τη περασμένη εβδομάδα στο «Ανφιλντ» η τεράστια φυσιογνωμία του παρελθόντος και πρώτος σκόρερ όλων των εποχών για τους «ρεντς», ο Ιαν Ρας.
Μεταγραφικά σενάρια και πάλι στον Τύπο, την ώρα που ο Φάμπιο Καπέλο ετοιμάζεται να συναντηθεί με την αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία για να ξεκαθαριστεί το μέλλον του.
Οι αντιδράσεις για την απόφαση του Φάμπιο Καπέλο να υπερασπιστεί τον Τζον Τέρι, αλλά και η στάση του ίδιου του αμυντικού της Τσέλσι απασχολούν τις αθλητικές σελίδες των αγγλικών εφημερίδων σήμερα. Από τις οποίες φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν μεταγραφικά σενάρια.