«Κράξιμο» Φέρντιναντ σε Πογκμπά-Λίνγκαρντ

Οι Πολ Πογκμπά και Τζέσε Λίνγκαρντ βρέθηκαν στο επίκεντρο της κριτικής του Ρίο Φέρντιναντ, αυτή τη φορά για το νέο χορευτικό τους «σόου» και τη χαλαρή διάθεση, που δεν συνάδει πάντως με την φετινή πορεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.



«Κράξιμο» Φέρντιναντ σε Πογκμπά-Λίνγκαρντ

«Έχω δει το βίντεο των παιδιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μου αρέσει και έχει πλάκα αυτό, αλλά όχι όταν δεν είσαι στις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ και παλεύεις για αυτό.

Δεν έχεις κερδίσει τίποτα ακόμα, και μέχρι να κερδίσουν κάτι σημαντικό, δεν μπορείς να βγαίνεις και να κάνεις τέτοια πράγματα. Μου αρέσει που ο Πογκμπά είναι ένα χαρούμενο, ελεύθερο πνεύμα και δεν θα ήθελα αυτό να του το στερήσω. Όμως πρέπει να υπάρχει η κατάλληλη ισορροπία», ανέφερε αρχικά ο Ρίο Φέρντιναντ για τους Πογκμπά-Λίνγκαρντ, για να συνεχίσει λέγοντας:

«Αν αυτό το βίντεο έβγαινε μετά από μια κατάκτηση Κυπέλλου, θα ήμουν ο πρώτος που θα το διέδιδα παντού προς τα έξω! Με τον τρόπο όμως που βλέπω τα πράγματα, είμαστε έκτοι στο πρωτάθλημα, παλεύουμε για μια θέση στην τετράδα και ουσιαστικά δεν έχουμε πετύχει τίποτα».

Ιδού το... επίμαχο βίντεο που «έκαψε» τους δυο παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: