Η βραδιά που θα «λυγίσει» το Λίβερπουλ στο φινάλε του Κλοπ μετά απο 9 χρόνια!

Αφού πρώτα το «Άνφιλντ» ζήσει τρομακτικά συγκινητικές στιγμές με τη Λίβερπουλ του Κλοπ, στην τελευταία παρουσία του Γερμανού στον πάγκο στις 19 του μηνός, μερικές μέρες μετά θα υπάρξει και μια βραδιά αφιερωμένη σ' εκείνον, όπου τα δάκρυα δεν θα σταματούν να κυλούν στα πρόσωπα των οπαδών των «κόκκινων», αλλά και του Kloppo...  



Η βραδιά που θα «λυγίσει» το Λίβερπουλ στο φινάλε του Κλοπ μετά απο 9 χρόνια!

Το φινάλε πλησιάζει και θα είναι ένα τεράστιο τέλος εποχής.

Ο αναμορφωτής της σύγχρονης ιστορίας της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, μετά από 9 χρόνια και έχοντας δώσει και την ψυχή του για την ομάδα, αποχωρεί για να ξεκουραστεί και να συνεχίζει να στηρίζει σαν οπαδός τους αγαπημένους του «κόκκινους».

Το τελευταίο του παιχνίδι θα είναι αυτό απέναντι στη Γουλβς στις 19 του μηνός, όπου στο «Άνφιλντ» θα υπάρχουν μονάχα δακρυσμένα μάτια, συναίσθημα λύπης, αλλά και απόλυτης ευγνωμοσύνης για όσα πέρασαν μαζί οι δύο πλευρές.

Ωστόσο, προγραμματίστηκε άλλη μια βραδιά για ν' αποχαιρετήσουν οι οπαδοί τον αγαπημένο τους Kloppo. Αυτή θα είναι στις 28 Μαΐου στην M&S Bank Arena της πόλης, σε ένα event κατά το οποίο ο Κλοπ θα θυμηθεί και θα εξιστορήσει ιστορίες από τη θητεία του στη Λίβερπουλ, θα υπάρξει κουβέντα με τον κόσμο και θα λάβουν χώρα ορισμένα happenings.

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης