«Μη δώσεις την ομάδα εκεί»: Χαμός με την αγοραπωλησία της Έβερτον!

Ο Φαρχάντ Μοσίρι δέχεται πιέσεις από τον κόσμο της Έβερτον για ν’ ακυρώσει οποιαδήποτε συμφωνία με την 777 Partners μετά τις συνεχείς αποκαλύψεις για απάτες και την κακοδιαχείριση της Σταντάρ Λιέγης! Μέχρι το φινάλε της σεζόν οι οριστικές αποφάσεις.    



«Μη δώσεις την ομάδα εκεί»: Χαμός με την αγοραπωλησία της Έβερτον!

Η 777 Partners έχει προκαλέσει, πια, το φόβο των οπαδών της Έβερτον από τη στιγμή που συνεχώς έρχονται στην επιφάνεια εξελίξεις που διόλου τιμούν την πλευρά που είχε συμφωνία για την απόκτηση των μετοχών των «ζαχαρωτών».

Ως γνωστόν από τον περασμένο Σεπτέμβρη, ο Μοσίρι έχει δώσει τα χέρια με τους Αμερικανούς για να πουλήσει την ομάδα, αλλά ακόμα δεν είχε υπάρξει επίσημη έγκριση από την Πρέμιερ Λιγκ.

Στη Σταντάρ Λιέγης έχουν μείνει απλήρωτοι και μάλιστα δεν μπορούν να εντοπίσουν κανέναν από τους ανθρώπους της ιδιοκτησίας για να μάθουν κάτι νεότερο επί του θέματος.

Παράλληλα, η 777 Partners βρίσκεται και σε άλλη νομική διαμάχη με την εταιρεία Leadenhall από το Λονδίνο, που κατηγορεί τους ενδιαφερόμενους αγοραστές της Έβερτον για απάτη κατά την οποία δανείστηκαν 350 εκατομμύρια, παρουσιάζοντας έσοδα που είτε δεν είχαν, είτε δεν ήταν δικά τους!

Ο Φαρχάντ Μοσίρι βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις με την πλευρά της 777, τη στιγμή που οι οπαδοί της Έβερτον «βροντοφωνάζουν» πως οι συγκεκριμένοι αγοραστές είναι παντελώς επικίνδυνοι και ακατάλληλοι…

Κώστας Ζάλιαρης