Ο Κάραγκερ... αποτελείωσε τον Καζεμίρο: «Το ποδόσφαιρο τον άφησε, ας πάει στο MLS»! (vid)

Αν και το είπε με απόλυτο σεβασμό προς όσα έχει καταφέρει ο Καζεμίρο και για όλες τις στιγμές που ο κόσμος θαύμασε τον Βραζιλιάνο χαφ στο παρελθόν, ο Τζέιμι Κάραγκερ μίλησε με την πιο σκληρή γλώσσα της αλήθειας για τον μέσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, συμβουλεύοντάς τον να πάρει απόφαση πως έχει αρχίσει η κατηφόρα...  



Ο Κάραγκερ... αποτελείωσε τον Καζεμίρο: «Το ποδόσφαιρο τον άφησε, ας πάει στο MLS»! (vid)

Ο Καζεμίρο διασύρθηκε και εκτέθηκε στο ματς με την Κρίσταλ Πάλας, όπου οι «αετοί» έκαναν ό,τι ήθελαν απέναντι στους «κόκκινους διαβόλους» και έφτασαν στο εμφατικό 4-0.

Ο πολύπειρος χαφ ήταν φανερά αβοήθητος, αλλά και ανήμπορος να σταματήσει τους αντιπάλους του και αυτό έκανε τον Κάραγκερ να σκεφτεί πως πλέον ο Βραζιλιάνος δεν μπορεί να δώσει κάτι άλλο.

Ο παλαίμαχος αμυντικός της Λίβερπουλ μίλησε με σκληρή γλώσσα στο SkySports λίγο μετά το παιχνίδι του Selhurst Park και είπε:

«Μιλάω τελείως σοβαρά, ο Καζεμίρο θα πρέπει να σκεφτεί ότι τα τελευταία τρία ματς της φετινής σεζόν θα πρέπει να είναι τα τελευταία του στο κορυφαίο επίπεδο. Και να σκεφτεί το MLS ή τη Σαουδική Αραβία για την επόμενη μέρα.

Θα πρέπει να τον συμβουλεύσουν οι ατζέντηδες και το περιβάλλον του για το γεγονός πως υπήρξε εκ των κορυφαίων χαφ, αλλά υπάρχει κάτι που θα πρέπει ν' αναλογιστεί. Ήταν κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ και το οποίο σκέφτηκα κι εγώ. “Άσε το ποδόσφαιρο, προτού το ποδόσφαιρο αφήσει εσένα”. Το ποδόσφαιρο τον έχει αφήσει και θα πρέπει να κοιτάξει μπροστά...».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης