Από το κασκόλ του Μαρτινέλι, στη φετινή τριάρα: Η Άρσεναλ κυριαρχεί στην έδρα της Τότεναμ (vid)

Η ύψιστη καζούρα που… έφτιαξε απίστευτα τους οπαδούς της Άρσεναλ. Και μετά απ' αυτό, η φετινή τριάρα που ήρθε, μεν, με άγχος, αλλά παραμένει θρίαμβος. Οι παίκτες του Αρτέτα φροντίζουν πέρα από τις επιτυχίες τους στην έδρα των συμπολιτών τους, να βρίσκουν και τρόπους για καζούρα!   



Από το κασκόλ του Μαρτινέλι, στη φετινή τριάρα: Η Άρσεναλ κυριαρχεί στην έδρα της Τότεναμ (vid)

Η ομάδα του Αρτέτα έδειξε το μεσημέρι της Κυριακής πως πλέον καταφέρνει να διαχειρίζεται αγχωτικές και απειλητικές για τον τίτλο, καταστάσεις.

Από το άνετο 3-0 του πρώτου μέρους, η Άρσεναλ είδε την Τότεναμ να μειώνει σε 3-2 και να προσπαθεί να κάνει τεράστιο χουνέρι, αλλά η νίκη εξασφαλίστηκε για τους διεκδικητές της κορυφής που συνεχίζουν ακάθεκτοι σε ό,τι αφορά το δικό τους καθήκον.

Πέρυσι, στο ίδιο ματς, στο ίδιο γήπεδο, οι φετινοί πρωτοπόροι είχαν επιβληθεί με το υπέρ τους 2-0 και φέτος φρόντισαν ξανά το πάρτι να σημειωθεί μπροστά στις εξέδρες των φιλοξενούμενων. 

Τον Ιανουάριο του 2023, στη λήξη του ματς, ο Γκάμπριελ Μαρτινέλι βρήκε ένα κασκόλ που του είχαν πετάξει οι οπαδοί και κατάφερε να το κρεμάσει στα καλώδια που κινείται η Spidercam για τις εναέριες λήψεις!

Φυσικά μόλις το πέτυχε, αυτό πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους φιλοξενούμενους οπαδούς που κατάφεραν να θριαμβεύσουν έναντι της Τότεναμ και να πικάρουν τρομερά τους συμπολίτες τους.

Φέτος, σύσσωμη η Άρσεναλ πήγε μπροστά στους οπαδούς της να το γιορτάσει ξανά και ο κόσμος των «σπιρουνιών», φυσικά με απώτερο σκοπό να ... προκαλέσει ενόχληση!  

 

 

Κώστας Ζάλιαρης