Ο Ζιντάν θέλει να δουλέψει στη Γιουνάιτεντ, η Γιουνάιτεντ… θέλει τον Ζιντάν;

Θέλει να εργαστεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ζινεντίν Ζιντάν, συγκριτικά με τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου. Οι «κόκκινοι διάβολοι» όμως, θα απολύσουν τον Έρικ Τεν Χαγκ το καλοκαίρι;



Ο Ζιντάν θέλει να δουλέψει στη Γιουνάιτεντ, η Γιουνάιτεντ… θέλει τον Ζιντάν;

Είναι δεδομένο πως ο Έρικ Τεν Χαγκ βρίσκεται υπό πίεση. Πολύ εύκολο να το αντιληφθεί κανείς, με το κλίμα να γίνεται χειρότερο, παρά το γεγονός πως… δεν αγωνίζεται!

Διότι ο αποκλεισμός της Μάντσεστερ Σίτι και της Άρσεναλ από το Champions League, σε συνδυασμό με όσα έλαβαν χώρα στο Europa League για τη Λίβερπουλ και τη Γουέστ Χαμ, κατέστησε σαφές πως οι αγγλικές ομάδες στην επόμενη, κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, θα είναι τέσσερις.

Δύσκολο να προλάβουν το «τρένο» οι «κόκκινοι διάβολοι», ενώ η απόφαση για το μέλλον του Ολλανδού προπονητή θα ληφθεί το καλοκαίρι. Σημερινά δημοσιεύματα όμως, θέλουν τον Έρικ Τεν Χαγκ να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου και τον Ζινεντίν Ζιντάν να ενδιαφέρεται για τη θέση του.

Για την ακρίβεια, να προτιμά να εργαστεί στην τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρά σε αυτήν της Μπάγερν Μονάχου. Ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ όμως, θέλει το ίδιο;

Δημήτρης Μανάκος