Με 10 λίρες, κέρδος επί… 126: Πώς γίνεται να προβλέψεις κάτι τέτοιο στο Λίβερπουλ – Άρσεναλ;

Ο Γκάμπριελ Μανγκαλάες να βρει δίχτυα, πρώτος, με κεφαλιά. Να το ποντάρεις 10 λίρες και να σου αποφέρει 1260! Πώς να μην είναι… καλά τα Χριστούγεννα, μετά από ένα τόσο μεγάλο κέρδος από το Λίβερπουλ – Άρσεναλ;



Με 10 λίρες, κέρδος επί… 126: Πώς γίνεται να προβλέψεις κάτι τέτοιο στο Λίβερπουλ – Άρσεναλ;

Ήταν μία πολύ έντονη αναμέτρηση. Ένα από τα κορυφαία παιχνίδια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου στην Premier League, με τη Λίβερπουλ να υποδέχεται την Άρσεναλ και αμφότερες να θέλουν το «τρίποντο», προκειμένου να κάνουν Χριστούγεννα στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι «κανονιέρηδες» προηγήθηκαν, ο Μοχάμεντ Σαλάχ έφερε τα πράγματα στην ισορροπία και έκτοτε, αμφότερες έμοιαζαν ικανές να επικρατήσουν, με τους «κόκκινους» να έχουν φυσικά και δύο δοκάρια.

Η αλήθεια είναι πως ουδείς θα μπορούσε να προβλέψει, στοιχηματικά, σωστά, ένα τόσο απρόβλεπτο παιχνίδι. Διότι ναι μεν επιβεβαιώθηκε το… προβλέψιμο G/G, αλλά από την άλλη πλευρά, δεν είχαμε νικητή, δεν είχαμε Over 2,5, ενώ και όσον αφορά τα ειδικά στοιχήματα, το εγχείρημα δεν θα ήταν απλό.

Δεν σκόραραν οι σέντερ φορ των δύο ομάδων, δεν βρήκε δίχτυα ο Μπουκάγιο Σάκα, ούτε ο Γκάμπριελ Μαρτινέλι, ούτε ο Γκαμπριέλ Ζεσούς, ούτε ο Κόντι Χάκπο με τον Ντάργουιν Νούνιες.

Ακόμη και τις τελικές προσπάθειες του Ντόμινικ Σομποσλάι να ήθελε να προβλέψει κανείς, πιθανώς θα πήγαινε στον «κουβά», από τη στιγμή που ο Μαγιάρος σούταρε μόλις μία φορά στο ματς!

Και παρόλα αυτά, ακόμη και αν αναφέραμε τόσες στατιστικές κατηγορίες που δεν επιβεβαιώθηκαν, υπάρχει ένα «ταμείο», που ελάχιστοι ενδεχομένως θα είχαν σκεφτεί. Πρόκειται για έναν φίλο της Άρσεναλ, ο οποίος με μόλις 10 λίρες, θα κάνει… Χριστούγεννα με τετραψήφιο ποσό στον λογαριασμό του, έχοντας κέρδος επί 126!

Με ποιον τρόπο; Είχε την έμπνευση να ποντάρει στο ότι ο Γκάμπριελ Μανγκαλάες θα σκοράρει πρώτος από όλους στο ματς, και μάλιστα με κεφαλιά. Αυτό ακριβώς συνέβη στο 4ο λεπτό και ο τύπος, 240 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη της συνάντησης, πανηγύριζε. Επικό…

Δημήτρης Μανάκος