Λάμπαρντ για τον επόμενο κόουτς της Τσέλσι: «Δικό του πρόβλημα…»! (vid)

Καρφάκι δεν του καίγεται και ίσως να έχει και δίκιο! Ο Φρανκ Λάμπαρντ έχοντας βιώσει την φετινή τρομερά κακή κατάσταση στην Τσέλσι, δεν θέλει να … πονοκεφαλιάσει για τον επόμενο κόουτς της ομάδας – που προφανώς θα είναι ο Ποτσετίνο – όσο κι αν τον πονάει που βλέπει τους αγαπημένους του «μπλε» σε χαμηλό επίπεδο.  



Λάμπαρντ για τον επόμενο κόουτς της Τσέλσι: «Δικό του πρόβλημα…»! (vid)

Ο «Φράνκι» επέστρεψε, αλλά φάνηκε πως ήταν περισσότερο κίνηση εντυπωσιασμού που θα μπορούσε να προσφέρει νέα πνοή στην ομάδα στο αγωνιστικό κομμάτι. Δεν γινόταν όμως. Δεν το κατάφερε. Το τεράστιο ρόστερ και το βαρύ κλίμα δεν βοήθησε ούτε τον θρύλο της ομάδας, ούτε τους ποδοσφαιριστές για να συνέλθουν, με αποτέλεσμα τον τερματισμό κάτω από την πρώτη 10άδα.

Ο Λάμπαρντ παραδέχθηκε πως το φετινό ήταν ένα τεράστιο μάθημα για εκείνον, δίχως όμως να θεωρήσει ότι εξελίχθηκε και κέρδισε πράγματα επί προσωπικού. Και επειδή βίωσε τα δεινά, αφήνει τον επόμενο κόουτς να… βγάλει μόνος το φίδι από την τρύπα. «Θα είναι δικό του το πρόβλημα» είπε γελώντας, όταν ρωτήθηκε αν θα o επόμενος κάτοχος της θέσης του θ' αντιμετωπίσει δυσκολίες.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης