Το τελευταίο πεντάλεπτο της Μπράιτον… μέσα στο «Άμεξ»: Η λήξη, το πέναλτι και το ιστορικό γκολ του ΜακΆλιστερ! (vid)

Αποκλειστικό βίντεο του England365 από φίλο της Μπράιτον, που βρέθηκε στο «Άμεξ» και είδε την ομάδα του να κερδίζει για πρώτη φορά στην ιστορία της δις τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε επίπεδο πρωταθλήματος. Απίστευτα τα συναισθήματα, πανζουρλισμός με τη λήξη!



Το τελευταίο πεντάλεπτο της Μπράιτον… μέσα στο «Άμεξ»: Η λήξη, το πέναλτι και το ιστορικό γκολ του ΜακΆλιστερ! (vid)

Ξαναζήστε το φινάλε της αναμέτρησης της Μπράιτον με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όπως τη βίωσε και ένας Έλληνας φίλος της ομάδας που βρέθηκε στο «Άμεξ» και ευτυχώς, περίμενε για κάτι μεγάλο που ήρθε στο φινάλε.

Στο 95ο λεπτό, η Μπράιτον κερδίζει κόρνερ. Άπαντες μπαίνουν στην περιοχή, η μπάλα απομακρύνεται και ο Μπρούνο Φερνάντες με τον Ντε Χέα προβαίνουν σε δύο πολύ σημαντικές επεμβάσεις, για να διατηρηθεί η «λευκή» ισοπαλία.

Ούτε ο Μιτόμα, ούτε ο Καϊσέδο μπορούν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα και ο Πολ Μάρινερ σφυρίζει το τέλος.

Όλα τελείωσαν και η απογοήτευση των γηπεδούχων είναι προφανώς. Ξαφνικά, όλα αλλάζουν. Ο VAR παρεμβαίνει, έχουμε ξανά παιχνίδι.

Ο Λουκ Σο έχει πηδήξει με τα χέρια ψηλά και η μπάλα ακουμπάει εκεί. Πέναλτι. Η Μπράιτον έχει την ευκαιρία της και ο ΜακΆλιστερ τη μετουσιώνει σε γκολ, στην ίδια γωνία που είχε στείλει και το πέναλτι στη «ρώσικη ρουλέτα» του Wembley.

Η «έκρηξη» που ακολουθεί δεν έχει προηγούμενο. Απίστευτο! Δείτε το βίντεο…

 

Δημήτρης Μανάκος