Ο Μπιέλσα ζήτησε χρόνο για την Έβερτον και προθυμοποιήθηκε να βρεθεί στην κ-21!

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα ξεκαθάρισε ότι δεν ήθελε ν’ αναλάβει την Έβερτον σε αυτό το χρονικό σημείο της σεζόν, θα ήθελε τουλάχιστον ενάμιση μήνα για να βγάλει συμπεράσματα για την ομάδα, προθυμοποιήθηκε ακόμα και ν’ αναλάβει το τμήμα κ-21, όμως ο Μοσίρι φαίνεται ότι προτίμησε τελικά τον Σον Ντάις!  



Ο Μπιέλσα ζήτησε χρόνο για την Έβερτον και προθυμοποιήθηκε να βρεθεί στην κ-21!

Ο τρελο-Μπιέλσα έδειξε με τον τρόπο του ότι στην εποχή των αποτελεσμάτων για τους προπονητές, δεν υπάρχει η υπομονή και η αφοσίωση σε ένα μακρόπνοο πλάνο που θα μπορούσε σε βάθος χρόνου ν’ αποφέρει τρομερά αποτελέσματα.

Ο πρώην κόουτς της Λιντς φέρεται να συζήτησε με το μεγάλο αφεντικό της Έβερτον, Φαρχάντ Μοσίρι, όμως, οι απαιτήσεις του ήταν τέτοιες που τον απομάκρυναν από το κλαμπ του λιμανιού.

Ανέφερε στον ιδιοκτήτη πως θα ήθελε τουλάχιστον εφτά εβδομάδες για να βγάλει συμπεράσματα για την ομάδα και πως θα ήταν προτιμότερο να ξεκινήσει μια συνεργασία από το καλοκαίρι και μετά. Βέβαια, προθυμοποιήθηκε μαζί με τους συνεργάτες του να βρεθούν στο τμήμα κ-21 των «ζαχαρωτών» για να δουλέψουν και να δουν πράγματα και καταστάσεις, ωστόσο, ο Μοσίρι φαίνεται ότι επέλεξε γι’ αυτή την χρονική στιγμή τον Σον Ντάις για το «τιμόνι».