Δυο γκολ και βαθμολογικό άλμα για τη Γουέστ Χαμ

Στην 10η θέση με ένα... σάλτο τριών βαθμών βρέθηκε η Γουέστ Χαμ που επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα και επιβλήθηκε 2-0 της Μπόρνμουθ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου. Οι Ζούμα και Μπενραχμά τα γκολ, μόλις δεύτερη ήττα για τον Ο'Νιλ στον πάγκο των «cherries», με την ομάδα του να έχει ανησυχία για την επικίνδυνη ζώνη...  



Δυο γκολ και βαθμολογικό άλμα για τη Γουέστ Χαμ

Η Γουέστ Χαμ κατάφερε μετά την ήττα (1-0) στο «Άνφιλντ» στα μισά της περασμένης εβδομάδας, να πάρει νίκη που της δίνει έστω και μια μικρή ώθηση στην επιχείρηση της δημιουργίας διαφοράς από την επικίνδυνη ζώνη.

Όσο κι αν ο Ντόμινικ Σολάνκε ήταν απειλητικός για τα καρέ του Φαμπιάνσκι στο πρώτο μέρος, η Μπόρνμουθ δέχθηκε απανωτά πλήγματα στο φινάλε των πρώτων 45 λεπτών.

Αρχικά βγήκε αναγκαστικά λόγω τραυματισμού τόσο ο Άγγλος επιθετικός, όσο και ο τερματοφύλακας της ομάδας, Νέτο, για να έρθει και το γκολ για τα «σφυριά».

Από εκτέλεση κόρνερ και προσπάθεια του Σούτσεκ, η μπάλα έφτασε στον Ζούμα που από κοντά έκανε το 1-0. Βέβαια, είχε υπάρξει και χέρι στον Κέρερ, ωστόσο, ο κανονισμός πλέον έχει αλλάξει. Και μαζί με το γεγονός πως το χέρι δεν ήταν σε αφύσικη θέση και το γκολ δεν ήταν η αμέσως επόμενη επαφή παίκτη με τη μπάλα, επιβεβαιώθηκε το 1-0.

Ο Ο'Νιλ μετά την αντικατάσταση του Πάρκερ στον πάγκο των «cherries» είχε μόλις μια ήττα στα εφτά ματς που είχαν προηγηθεί αυτού της Δευτέρας. Είχε καταφέρει να βρει κάποιες ισορροπίες στην Μπόρνμουθ κι ας έλεγε ο προκάτοχός του ότι το ρόστερ αυτό δεν δύναται ν΄ ανταποκριθεί στο επίπεδο της Πρέμιερ Λιγκ.

Όσο κι αν οι φιλοξενούμενοι βρήκαν σφύγμο στο τελευταίο δεκάλεπτο και πίεσαν κάπως τα καρέ του Φαμπιάνσκι, στις καθυστερήσεις η Γουέστ Χαμ με πέναλτι για το οποίο ο ρέφερι συμβουλεύτηκε και το βίντεο, έκανε το 2-0 με τον Μπενραχμά να ευστοχεί από την άσπρη βούλα.